keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Viidakon Ykä ja pingviinit

Syyskuun ompeluhaaste jäi puolitiehen, kun ei ompelukoneella kärsinyt istua... No sain kuitenkin vihdoin ommeltua Bert-bodyn ja ehkä vielä suurempi saavutus oli, että sain nepitettyä sen! (on nimittäin olemassa pino bodeja, jotka odottaa nepittäjää... niistä varmasti myöhemmin :D)
Luulin olevani oikein fiksu ja laitoin toiselle olalle resorikantatun nappihalkion. Ideana loistava, toteutus vain tökki :D Purkasin niin monta kertaa, että lopulta päätin antaa mennä vaan. Loputtomassa purkamisessa kun on riskinsä, joko itse tekee reiän tai sitten miljoonat neulan lävistykset aiheuttaa sen. Ihan siedettävä tuosta kuitenkin tuli. Eli Ottobre 1/12 Bert-body, koko 74, nepit siirretty olalle.


Tein jo aiemmin samaiseen haasteeseen Panda-hupparin. Tai siis sehän oli ainut mitä sain aikaiseksi koko haasteeseen :D No enivei, päätin tehdä toisenkin. Tästä tein tarkoituksella vähän poikamaisen, mutta en kuitenkaan mielestäni liian. Hyvin voin kuvitella tämän myös meidän neidille, joka tätä saa alkuun käyttää :) Eli tämä siis Panda-huppari Ottobre 3/12, koko 92.


Näitä pingviinejä on marinoitu niin huolella ja hartaasti, etten enää lopuksi osannut edes päättää mitä haluaisin tästä tehdä. Olin jo myyntiaikeissakin, mutta onneksi päätin toisin. Olen siis tyytyväinen lopputulokseen :)

5 kommenttia:

  1. Ihanan pirteän suloinen huppari :)

    VastaaPoista
  2. Ompas kuvankäsittelijällä ollut illalla silmät ristissä :D Värisävyt näyttää uusin silmin jokseenkin vääriltä :D Noh, ehkei maailma tähän kaadu ;) Kiitokset tykkäjille ja KatiJ:lle tervetuloa :) Muutenkin kivasti tullut lukijoita, vierailijalaskurikin pyöräytti 5000 rikki :) Kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja on, varsinkin tuo body on ihana :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)