torstai 18. lokakuuta 2012

Potkupukuja potkijalle

Yksiö alkaa käydä ahtaaksi. Ja sen tunnen minä nahoissani, tai paremminkin kylkiluissani... Jotain pientä on kuitenkin taas pajalla valmistunut.


Esikoisella käytettiin alkuun paljon potkupukuja. Ihan vaan helppoutensa vuoksi. Sen ajatuksen pohjalta tein pari pientä potkupukua odottelemaan tulevaa käyttäjää. Kankaat löytyi omista jemmoista, ei mitään käsitystä mistä on ostettu. Molemmat taitaa kuitenkin olla Liandlon valmistamia.


Kaavana näissä on Skl 4/06 potkupuku. Alkuperäisessä oli nepparit, vaihdoin neppareiden tilalle vetoketjun ja lisäsin haarakiilan. Koko on pikkuinen 50. Joku tässä kuosissa on kivaa, mutta jotenkin sekava (kamerankin mielestä sekava kun ei millään saanut tarkennettua riittävästi...). Alkuun meinasin laittaa punavalko-raidalliset hihat, mutta päädyin tuhoamaan tätä kangasta mahdollisimman paljon :D


Tässä toisessakin on kaavana sama, kokona 56. Tästä kuosista tykkään, tai väreistä ehkä todellisuudessa kuvioita enemmän. Kyllä näissä kelpaa köllötellä :)


4 kommenttia:

  1. Aivan ihanaia potkupukuja. Ja niin ihanan pieniä <3

    VastaaPoista
  2. Ihania pieniä potkupukuja! Nuo on kyllä käteviä pikkuisilla! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille :) "Löysin" pari kangasta, jotka voisi vielä taipua tälläisiksi pikkuisiksi potkupuvuiksi. On nämä vaan niin suloisen pieniä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)