perjantai 5. lokakuuta 2012

Vauvaa odotellessa

Vauvan tuloon varautuneena (tällä kertaa vähän paremmin :D) tein pari imetystyynyä. En osannut päättää minkä mallisen haluaisin, kun en ole oikeaa imetystyynyä koskaan käyttänyt. Esikoisen imetys hoitui muutaman perustyynyn avulla.  Tein siis kaksi vähän erilaista. Nyt jo luulen tietäväni kummasta tykkään enemmän, saa nähdä osuuko aavistus oikeaan :) Tyynyjen täytteenä on styroks-kuulia.

Ensinmäiseen otin mallia Huvitutin imetystyynystä, mahtaakohan tämä linkki/tiedosto toimia: imetystyyny
Googlettamalla "Huvitutti imetystyyny" ainakin saa ladattua tiedoston. Ihan en tehnyt ohjeen mittojen mukaan, vaan jonkin verran pienemmän ja vähän eri mallisenkin. Tyynyn leveys on noin 80cm ja "korkeus" noin 60cm.


Kangas on ostettu fb:n kangashamstereista, ihan peruspuuvillaa. Tein sisätyynyn vanhasta lakanasta. Vetoketju kiinnitys.

Toisen tyynyn piirsin sitten ihan omasta päästä, sen mukaan minkä kuvittelisin olevan toimiva. Ja tästä tuli se itselle mieluisammalta tuntuva malli. Tämä on suunnilleen samaa koko luokkaa kuin ylempi.


Tämä raitakangas on Ek:n palalaarista, peruspuuvillaa tämäkin.  Sisätyyny vanhasta lakanasta, vetoketju kiinnitys.

Mitään vaativia ompelusuorituksia nämä ei totisesti olleet, mutta mukavaa vaihtelua joustavien ompeluun. Styroks-kuulia jäi paljon ja niistä tulee vielä pari lasten säkkituolia.

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Minkä verran sinulla kului stroxkuulia yhteen imetystyynyyn? Aion tehdä itselleni imetystyynyn, mutten osaa arvioida täytteen kulutusta. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en oikein osaa sanoa. Ostin nimittäin ison jätesäkillisen kuulia ja tein samalla pari säkkituoliakin... Mutta tuolla huvitutin ohjeessa oli mainittu n. 40 litraa.

   Poista
  2. Okei, kiitos tuosta tiedosta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)