sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lanitellen

Pääsiäismaanantaina eräässä vuokratilassa kuului kova surina. Meidän paikallisella fb:n ompeluryhmällä "Etelä-Pohojalaaset ompeloo" oli järjestyksessään kolmannet lanit. Itselleni ne olivat ensimmäiset joihin pääsin mukaan. Näihinkään en kyllä harmikseni ehtinyt heti aamusta. Ompelukoneen kanssa kävi pieni onnettomuus, se oli kaatunut auton peräkontissa. Ajatus koneen hajoamisesta sai verenpaineen kattoon :D Mutta onneksi se ei ollut saanut näkyviä vaurioita, eikä koneen eletroninen puolikaan ollut kolauksesta ottanut itseensä. Miehen logiikka ja naisen logiikka eroavat näköjään tässäkin, jatkossa pakkaan itse tavarani :D

Sitten niihin tuotoksiin :) Näiden viimeistely jäi kotihommiksi.


Huomaatte varmaan minkä väriset langat ja kantti koneissa oli :D


Tämän Racerback-mekon kaavat tulostin jo viime kesänä täältä. Nyt sain vihdoin aikaseksi teippailla kaavan kasaan ja ihan kiva mekko tulikin. Kuvat ei oikein anna oikeutta mallille rypytyksineen. Hieman pienensin pään- ja kädenteitä. Laitoin 98 kokolapun, kaavassa koko taisi olla 3-4 vuotiaalle.


Liandlon leijonasta tuli pitkähihainen Raide-kaavalla, koko 98, Ottobre 6/12. Ihan ok kaava, ei silti voita suosikkiani Toy Dogia :D


T-paitoja samalla Raide-kaavalla kesäksi, koko 98 molemmissa.Ja sitten pari hehkutukuvaa peitetikkikoneelle, ilman en haluaisi enää olla :)


 

Niin siistiä ja niin helposti, R-A-K-A-S-T-A-N-!


Seuraavia laneja odotellessa täytyy taas tyytyä "sauma päivässä"-tekniikkaan.


11 kommenttia:

 1. Ihania kaikki! Kääk, varmasti pikkaisen pelästytti kun kone kaatui autossa, sehän ei mikään kevyt klimppi oo. =D

  Pakko se peittari ois tännekin saada, some day, some day. =)

  VastaaPoista
 2. Höö, mä olin melkeen aamusta asti enkä saanu mitään valmista :P Hienot paidat ja mekko on erityisen kiva, nätti sävy kankaassa.

  VastaaPoista
 3. Onpas pirteitä vaatteita!

  Jätin sulle haasteen blogiini... :)

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Etenkin tuo racerback on ihana! :)

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija täällä hei! Mahtavan kasan olet saanut ommeltua! Mulla kanssa haluttaisi nii-in paljon tuollaisiin laneihin ompelemaan hyvässä seurassa ja ilman lapsia.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :) Joo kyllähän tuo koneen kaatuminen aikamoisia sydämen tykytyksiä aiheutti :D Painaahan se sen lähemmäs 20kg :D Uusia lukijoitakin on tullut, tervetuloa :) Ja lupaamani arvontakin on enää 1 kirjautuneen lukijan päässä!

  VastaaPoista
 7. Oi että miten ihania kesäteeppareita. Miekii niin haaveilen tuosta peittarista! Pisti muuten silmään tuo "ei voi tietää osaako vaiko ei, jos ei ole edes koskaan kokeillut". Minä käytän usein samaa lausahdusta ja pyrin ainakin itse ajattelemaan niin. :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja on kaikki, etenkin tuo racer back! Nyt vasta tajusin, miksi blogisi nimi herättää minussa jotain kotoista fiilistä. Ittelläniki ku on pohojalaaset juuret!! :) En ollu vaan tullu ajatelleeksi asiaa aijjemmin, vaikkei muualla päin tairetakkaan äiteetä äiteeksi ja risainia risainiksi sanua.

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka ihania ja herkulliset värit.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)