tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ikuisuusprojekti

Paita, joka ei halunnut valmistua. Lähes jokainen kohta on taidettu ommella kahteen kertaan. Vastusti, vastusti niin mahdottomasti. Ja siis ongelmahan ei ollut siinä, että tämä olisi ollut jotenkin hankala valmistaa. Ei, vaan joku oli aina jättänyt koneeseen eri säädöt (välissä ommellut siis muuta) ja muina naisina hurrutti sauman kokeilematta ensin koetilkulle. Ompelun jälkeen sai todeta kerta toisensa jälkeen, että ei hel***ti, taasko mulla oli väärät säädöt, purkuun... Samassa ajassa olisin hieman paremmalla ajatuksen juoksulla ommellut näitä varmaan kolme :D No valmiiksi se kuitenkin tuli.


Kaavana tässä on Orvokki, koko 98 (ottobre 1/2009). Mallissa edessä ja takana kumilankarypytykset. Hauska lisä, alkuun meinasin kyllä jättää ne pois ja laittaa vain poimutuksen. Mallina tämä oli kyllä kiva, etenkin pussihihat miellyttää omaa silmää. Saatampa tästä tehdä toisenlaisenkin version vielä kesäksi :)


Niin, ja ei siinä, että kasauksessa kesti pieni ikuisuus. Sitä ennen piti saattaa loppuun toinen ikuisuusprojekti nimeltä applikointi. Kuva on ollut silitettynä tuohon helmaan suurinpiirtein kaksi kuukautta. Ei vain ole mun juttu, ei huvittanut lainkaan alkaa sitä tikkailemaan. Päätin sitten kuitenkin, että valmiiksihan tuo leikattu paita on joskus saatava, joten tikkaamaan mars. Ompeluni on muutenkin sauma päivässä-tyylistä, joten kuva on tehty väri päivässä-tekniikalla. Ja silloinhan ei tietty valmistunut ainuttakaan saumaa, tuntui ettei ompelurintamalla etene ollenkaan. Eihän tämä mikään Pro suoritus ole, mutta menkööt, kunhan tuli valmiiksi :) En tiedä oliko vika koneessa vai koneen ja tuolin välissä, mutta välillä tuo siksak on leveämpää ja välillä kapeampaa. Näkyy etenkin tuossa linnun mahan alla, jalkojen kohdalla. Todennäköisesti applikointeja ei nähdä vähään aikaan tässä osoitteessa... Vaikkakin joku pieni ajatus päässä pyörii, mutta taidan lykätä sivummas :D

Muistuttelen taas arvonnasta, hyvin ehtii osallistua :) Klikkaa tästä itsesi arvontaan.


3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)