tiistai 10. helmikuuta 2015

Raikasta raitaa

Uusien kaavojen testailu jatkuu. Olen jonkin aikaa miettinyt, tykkäänkö peplum-mallista vai en. Enkä kyllä oikein vieläkään tiedä mitä mieltä siitä olen. Päädyin kuitenkin testaamaan paitaa kellotetulla helmalla, ei tämä ainakaan hullumpi ole, ehkä testaan ihan oikeaa peplumiakin. Tämä on Ottobresta Owl Princess, koko 110 (ob 1/14). Kangas on 100% puuvillatrikoota, kanttasin pääntien samalla trikoolla. Saas nähdä päätyykö paita siitä syystä piankin takaisin ompelupöydälle, pääntie ei nimittäin jousta kovin hyvin. Taka-ajatuksena paidalle oli, että sitä voi käyttää myös yhdessä aiemmin valmistuneen mekon kanssa.

Musta on näköjään tullut ihan mobiilibloggaaja, kuvatkin on vähän sinnepäin puhelimella puolipimeässä napsittuja. No tällä hetkellä tämä tuntuu luontevalta tavalta bloggailla :)

2 kommenttia:

  1. Todella sieviä paitoja ja kauniit kankaat. Täällä on yksi peplumin- kannattaja :) Tykkään niin kellohelman tuomasta muodosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli itseasiassa tosi kiva kun sovitettiin tytölle tänään. Pääkin meni kaula-aukosta helposti, joten tuskin päätyy ompelupöydälle takaisin. Tätä kaavaa pitää ehdottomasti testata myös mekkopituisena!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)