perjantai 11. heinäkuuta 2014

Jotain uutta ja jotain kierrätettyä

Törmäsin keväällä kivan oloiseen malliin jossain netin syövereissä, en enää edes muista missä, mutta malli oli Ottobren Seesaw-toppi (3/12). Ja koska lehtikin sattui olemaan ihan käden ulottuvilla, piirtelin kaavan samantien. Ihan toppina en sille lämmennyt, mutta mekoksi ja tunikaksi tuo muuntui hetkessä. Tämä on valmistunut jo alkukesästä ja hyväksi havaittu.

Tämä on mekkomittaan jatkettu, koko 110.

Joskus keväällä siivosin myös vaatehuonettani ja tyttö heilui siinä mukana. Yksi itse ompelemani tunika oli jo resorien osalta parhaat päivänsä nähnyt ja ääneen ihmettelin, että mikähän sen kohtalo olisi... Tyttö sitten sanoi, että "Vaikka mulle mekko, olis tosi hieno". No siirsin tunikan roikkumaan ompelukämppään ja mallailin mekkokaavoja, ei riitä... Siellä se roikkui kuukausikaupalla ja tässä pari päivää sitten keksin tehdä siitä Seesaw-tunikan. Ja tuli tosi hyvä. Tyttö etenkin oli tyytyväinen kun sai äidin vanhasta tunikasta itselleen tunikan, on kuulemma "vähä niinku äiti nyt" :) Tunikan trikoo oli kyllä todella hyvänä pysynyt, olen alkuperäistä pitänyt nimittäin paljon. Joskus kankaat menee esipesussakin huonompaan kuntoon mitä tuo oli nyt.

Tunika on myös kokoa 110, Leggarit Ropina-leggins, koko 104 (Ob 6/12).

Se olis kesäloma kohta lusittuna ja paluu arkeen edessä maanantaina. Pitää yrittää saada kesäloman surautuksia tännekkin nähtäväksi jossain välissä. Itselle pitäisi vielä surauttaa jotain uutta päälle laitettavaa töihin, suunnitelma on, kaava on, kangas on, aikaa... ei ole :D

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)