torstai 7. helmikuuta 2013

Kiskis Kisuliini

Pikku poitsu kasvaa sillä vauhdilla, että sai isältään jo lempinimen "Iso E". No reilu 7kg patukkahan tuo 3,5kk jo on, että ei lempinimi ihan tuulesta ole tempaistu :D Tein Iso E:lle testibodyn Ottobren Kisuliini-kaavalla (Ob 6/12) , kokoa 68. Ikään kuin muka vähä suuremman, että menee pitkään... juuh :D No teen seuraavat sitten jo 74 kokoa. Ehdin kyllä leikata jo toisenkin 68 kokoisen kun näytti muka niin suurelta, mutta kapeana mallina napakasta trikoosta tehtynä olikin vähän hankala pukea, eikä sitä toivottua kasvunvaraakaan kyllä ollut kuin hihojen pituudessa. Miehustakangas on Lillestoff:in ja ruskea-valkoraidalliset hihat Znokin trikoota.


Kasvaahan se neitikin. Alkaa paitojen hihat olla lyhyitä. Siispä luottokaavalla (Toy Dog, Ob 6/11) peruspaita seuraavassa koossa aivan ihanasta, myöskin Lillestoff:in trikoosta. Lillestoff on kyllä tämän hetken ehdoton suosikkini kangasvalmistajana, aivan ihania kuoseja <3 Enkä saa tästä mitään mainospalkkiota :D


Nyt kun katson kuvana tuota paitaa, niin huomaan, että olen aiemmin tainnut sittenkin pienentää pääntietä jonkin verran... Nooh, eiköhän tuokin asiansa aja :) Niskasta puuttuu merkki ja kokolappu, varastoistani ei löytynytkään 98 kokoa lainkaan (eikä muuten mitään muutakaan 92 koon jälkeen, eli jälleen pitää jotain laittaa tilaukseen ja samoilla posteillahan tulee sitten muutakin... :D)

Laitoin juuri uuden saumurin tilaukseen, Bernina 1150MDA:n. Vanhalla saumurilla ei huvittaisi enää ommella kun parempaa on luvassa, mutta jostain syystä nyt ompeluttaa niin kovasti, että taidan joutua vanhalla vielä ajelemaan. Jäähyväisajot ainakin :)

5 kommenttia:

 1. Ihana bodi, hyvin mätsää värit yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo body. Kyllä lapset ovat vaan niin erikokoisia. Meidän pikku-ukko 7,5kk on juurikin tuon 7kg ja kisuliini 74 vielä väljä. Minusta tuossa kaavassa on aika pitkät hihat, mutta muuten on aivan lempikaavoja. Ja paidan kangas on ihana, kun kevättä kohden mennään.

  VastaaPoista
 3. Meillä on Bert-kaavalla tehtyjä 74 kokoisia jo käytössä, siinä on vähän lyhyemmät hihatkin tuossa kisuliinissa. Tää meidän patukka on kyl vähä jätti, neuvolan tätiki päivitteli ku oli niin iso 4kk-neuvolas :D Pitäs varmaan alkaa tehdä jo 80 kokoa että ehtis käyttääkin muutaman kerran kun tuntuu olevan niin pitkän linjan projekteja nykyään nämä ompeluhommat...

  VastaaPoista
 4. Niin joo, ja tuosta tytön paidasta tuli kyllä heti uus lemppari <3

  VastaaPoista
 5. Ihana body! Just tänään katselin tuota apinakangasta kaapissa että mitä siitä tekisi, nuo hihat raikastaa kuosia tosi paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)