perjantai 13. heinäkuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä... vai onko?

Kesäloma ainakin uhkaa loppua, maanantaina alkaisi taas arki. Kaavoja on piirretty jemmaan urakalla, että työn lomassa ehtisi sitten jotain ommellakin :) Viikonloppuna jos vielä jotain vähän surauttaisi...

Sain eilen ommeltua viime viikonloppuna leikkomani paidan. Kuva on kamala, ei anna oikeutta paidalle lainkaan. Resoria siellä ja resoria täällä, kurttuunhan se vetää kun ei ole kenenkään päällä. Tämä on siis imetyspaita jemmaan (tosin uhkasin pitää tätä jo kotona ollessa, tuli niin ihana :D). Täytyy toivoa, että pikkukaveri olisi samaa mieltä tästä rintaruokinta-ajatuksesta, ettei menisi hukkaan hieno paita :D Tai tulevat paidat, pitää näitä varmaan tässä vielä muutama tehtailla ennen loppuvuoden H-hetkeä.
Tässä on jälleen sama kaava, nyt laitoin alkuperäisen mallin mukaiset taskutkin. Taskuja huomaan kaipaavani ja niitä onneksi vaatteissani usein onkin.

Seuraavaksi pitää kyllä kokeilla jo jotain muuta mallia, alkaa näitä feikkikietaisuja olemaan jo niin monta kaapissa :D

1 kommentti:

  1. Tää on tosi hieno! :) Oon muutenkin ihastunut näihin sun ompeluksiin, klikkaan itseni oitis lukijaksi! :) Saa tulla kurkkaamaan myös minun blogiani osoitteessa http://suppiksen.blogspot.fi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)