perjantai 6. heinäkuuta 2012

Jotain pientä pienelle :)

Vuoden lopulla pitäisi täällä talossa olla yksi tuhisija enemmän. Vaatteita on esikoiselta jonkin verran jemmassa, tosin osa on "väärän" värisiä ;) Uusia pitää siis tehtailla jonkin verran. Ainakin jotain kaukalopussia tms. pitää alkaa miettiä. Esikoisella se oli ainakin kätevä ihan vaunuissakin päiväunilla talvella. Mutta ihan näin kesähelteillä ei huvita alkaa mitään talvivaatteita tekemään :D

Kamalasti en ole vielä ommellut tulokkaalle, mutta jotain pientä piti kokeilla kuitenkin. Etenkin kun oli pieniä tilkkuja, joista ei oikein muuta olisi saanut.
Maatila-interlockia oli juuri tuon verran, että sai bodyn toisen etukappaleen ja housuihin pylpyrän takapuoleen. Koko näissä on 56, saa nähdä montako kertaa näitä ehtii käyttää :) Testasin myös kääntöhihaa tähän, ihan toimivat tuli. Bodyn kaava on SKL 4/2006 ja housut Little houses OB 1/2012.
Metsolan ruskeakeltaraidallista joustista oli myös pieni pala, sekin riitti juuri näihin puolipotkareihin. Nämä on muistaakseni kokoa 62. Kaava on SKL 4/2006.

Aiheeseen liittyen testasin myös aiemmin tekemästäni tunikan kaavasta imetysversion. Paljoa en muuttanut, vaakaluukku ja resorit. Ihan näppärältä vaikuttaa tämäkin. Tilasin varmuuden vuoksi jo kangasta seuraavaa kappaletta varten :D

Vilautan vähän maistiaisia tulevista ompeluksista :)
 Niin ja peitetikkikone on myös kotiutunut. Testiajot on suoritettu ja seuraavaksi aletaankin tositoimiin :)

2 kommenttia:

  1. Ihania!
    Ja onnellista odotusta :)

    VastaaPoista
  2. Pikkuvaatteet ovat kyllä niiiin ihania! Harmi, että ompelukärpänen ei ollut vielä purrut, kun odotin tyttöstä. Taisin ommella hänelle vain yhden mekon.

    Ihania kankaita jonossa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)