sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Surisee niin mielettömästi

Nimittäin ompeluhuoneessa. Edellisen postauksen Puu ja pilvet-tunika innoitti kaivelemaan kangaslaatikoita, josko siellä olisi jotain muutakin tunikaksi muokattavaa. Ja olihan siellä, itseasiassa tunikan tekoa varten tämäkin on hankittu... Aiemmin vaan en tällekkään livenä syttynyt, muka liian räikeät värit. Mutta näin kesän tullen kelpaa vähän värikkäämmätkin kuosit. Tästä tuli niiiin hieno!
Lyhensin hihat ja ne on hieman pussittavat. En tiedä näkyykö kuvassa oikeastaan ollenkaan, mutta hihassa on olalla rypytys. Helma pussittaa myös tässä hieman enemmän kuin edellisessä versiossa, lisäsin pari senttiä lisää rypytysvaraa keskelle. Näyttää kuin helmaresori aaltoilisi oikein kunnolla, mutta se on tuo orvokki joka pussittaa kuvassa resorin päällä.

Tästä tulee varmasti kesän suosikki tunika, tai sitten siitä seuraavasta... Seuraava tuhottava kangas on jo katsottuna :D Näihin jää selkeästi koukkuun :)

4 kommenttia:

 1. Arvaa kuule kuinka kovasti odotan omaa tissiskaavaa!!! Nää sunkin tekeleet on niin herkkuja!!! :D

  VastaaPoista
 2. Tää on hieno!! Mä oon vieläkin kahden vaiheilla, että tykkäänkö siitä muokkaamattomasta vai en? Siis itseni päällä. Onko sulla tässä tuo alimmainen etukpl yhtä iso kuin päälimäinen? Vai loppuuko tohon päälimäiset resorin kohdalle ja on siinä kiinni?

  VastaaPoista
 3. Kun kerkiääs ittekki kaavaa kokeilemaan! Hieno tämä, ja kangas on just niin kesäänen ku olla ja voi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tykkään itsekkin tästä kovasti. Tänään pääsi jo käyttöön ja tykkään aina vaan enemmän :)
  PamPau, tuo on ns. feikki kietaisu, eli loppuu resoriin, eivät mene päällekkäin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)