lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kohta se alkaa... kesäloma nimittäin :)

Jo vain, kesälomaan on enää viikko aikaa. Tai lomaan ja lomaan, työleiriin paremminkin :D Remonttia pitäisi saada eteenpäin ja mieluusti jotain valmistakin taas. No katsotaan kuinka käy.

Tein pari t-paitaa siskon pojalle. Toiveissa oli nepit olalla, toiseen teinkin. Ja totesin, etten tykkää KAM-neppipihdeistä yhtään. Ne ei istu käsiini, jotenkin liian pienet. Pursitaessa neppejä pihtien päät pureutuu kämmeniin ja sattuu niin pirusti >:/ Toisen tein sitten tavallisella pääntiellä, resorin jätin vähän löyhemmäksi niin ei pitäisi tuntua tiukalta päälle pukiessa.
Paidat ovat 86 kokoisia ja kaavana jälleen suosikki Toy Dog hihat lyhennettynä. Samalla vaivalla tein myös omalle tytölle paidan samassa koossa ja samalla kaavalla.
Fb:n OE-ryhmässä on meneillään "tissitunika"-buumi. Pakkohan se oli oma versio siitä tehdä. Nopea oli tehdä, kaavan pohjana käytin tätä tunikan kaavaa, joka on esitelty blogin aloitustekstissä. Kaavoineen, leikkuineen ja ompeluineen sain aikaa menemään noin 3 tuntia. Tokikin häiriötekijä oli isänsä kanssa mummolassa, joten sain rauhassa touhuta (kiitos siitä <3).
Kaavan pätkäisin rinnan alta ja lisäsin alaosaan rypytysvaraa keskelle. Yläosassa on feikkikietaisu. Hihat on ns. pitkät lyhyet hihat :D eli jäävät juuri kyynärpään yläpuolelle. Olen jostain syystä mieltynyt tuohon hihan mittaan. Tämä Puu ja pilvet-trikoo on maannut pitkän tovin laatikossa. Ostin sen omaa tunikaa varten, mutta sitten näin jonkun muun tekemän tunikan ko. trikoosta, eikä se miellyttänyt ollenkaan. Tästä tuli kyllä aika kiva, ei olleenkaan paha, pitää varmaan tehdä lisää kun vaan keksin, että mistä kankaasta.

Näillä eväillä kesälomaa kohti, mahtaakohan sitä ehtiä lomalla ommella...

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)