torstai 22. joulukuuta 2011

Pipottaa niin...

Tällä pajalla on ollut hieman hiljaiseloa, mutta on sitä jotain ommeltu kuitenkin. Olen jopa vihdoin saanut korjausommeltavien pinon käytyä läpi!
Tein siskolleni ja itselleni orvokki-pipot :) Yritetetään käyttää eri aikoihin tai ainakin eri paikoissa :D Pikkuveljelle lähtee 18v. lahjaksi lada-pipo. Veli on syntynyt autoilun kannalta hieman harmilliseen aikaan ja ajokortin saanti jää konttorien ollessa suljettuina vähän myöhemmälle. Josko nämä autot nyt auttaisi asiassa edes vähän :D Pipot ovat lörppä mallisia. Orvokki on Sampsukasta, ladat kangashampstereista. Näissä on fleece vuori.
Omalle tytölle tein Ottobren Muraveinik kaavalla myssyn, koko 46, raidallisesta velourista, fleece-vuorilla ja nepparilla. Samaan settiin kaavoitin hanskat, joissa muuten samat materiaalit, lisäksi tumman ruskea resori. Velour on yllättäen fb:n kangashampstereista peräisin, fleece omia jemmoja vuosien takaa. Siskon pojalle tein bodyn ja kevätpipon joululahjaksi. Bodystä tuli haaraosastolta hieman hassun mallinen, ehkä se silti ajaa asiansa. Muokataan kaavaa vähän järkevämpään suuntaan ennen seuraavaa yritystä :D  Bodyssä on Ikasyrin salaisesta paketista löytynyttä jny:n karavaania ja tummanruskeat resorit. Aluksi ajattelin laittaa siniset, mutta tuli vähän liian isänmaallinen fiilis :D Niskasta löytyy koko-lapun lisäksi "made with love"-lappunen :)
Ja pipo kevääksi oli oikeastaan ainoa toive mitä tuli,  joten pakkohan sellainen oli tehdä :) Resori levenee niskaan ja pipo suojaa hyvin myös pienen korvat :) Autot yllättäen jälleen kangashampstereista, kuten muuten myös resorikin :D


Kam-nepit on kyllä niin mahtavia! Pakko vielä vähän hehkuttaa ;) Hankin pihdit ja neppejä ihan vähän aikaa sitten ja tosiaan kannatti :) Täytyy varmaan tytölle tehdä kaava bodyyn ja testikappale. Harmillisen paljon vaan on neidillä jo vaatteita, pitää varmaan alkaa toisesta päästä laittamaan jo kiertoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)