lauantai 2. toukokuuta 2015

Kevät

Kevät taitaa olla saapunut. Pihalla kukkii jo toiset (vai kolmannet) kevään aikaiset kukkijat. Ompelukoneet ovat saaneet levätä melko rauhassa, ei huvita. Paljon mieluummin haravoin ja kuokin pihalla. Alkaa lapset olla jo siinä vaiheessa, että saa itsekin nukkua öisin, on muuten yllättävästi energiaa. Johan sitä zombiena menikin semmoiset neljä vuotta... Piha on melkein saman verran ollut tuuliajolla, joten siellä vähän sietääkin kuokkia...

Ompelu ei varmasti jää kokonaan, se on kuitenkin ollut aina harrastukseni. Nyt vaan tuntuu mukavalta tehdä jotain muuta. Suunnittelen kesäkukkaistutuksia ja grilliherkkuja, nam. Yrttejä terassille.

Pihalla tein eilen pikaisesti talvivalkosipuleille uuden penkin. Istutuslaatikot on hajoamispisteessä, uudet siis tarvii tehdä. Löysinkin jo tosi kivan idean viimeisimmästä Viherpihasta.  Tai ei siinä varmaan mitään uutta ollut, mutta ne kesäiset kuvat, ah. Valkkareiden viereen pitääkin istuttaa vielä raparperi ja jotain muuta syötävää, tilliä ainakin uusia perunoita ajatellen. Ja jotain kukkivaa, krasseja ja samettikukkia karkoittamaan ei toivottuja ötököitä.

Loppuun vielä Viherpihasta talteen napsittuja kuvia ja pari kuvaa omasta pihasta, ne kevään kukkijat ja valkkarit.

1 kommentti:

  1. Hei! Sulla on Liebster Award haaste blogissani :) http://monitaituri.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)