sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ei mennyt niinkuin strömsössä

Niin. Ei mennyt ei.
Ompelin viimme viikonlopun kankaanpainokurssin tuotoksesta paidan. Visio oli jo selkeä ennen kuin edes painoin kuvion kankaaseen. Mutta hah, kangas ei toiminut mallissa, ei sitten mitenkään. Tai jos ei halua liikutellä käsiä, ainakaan kovin ylös, tämä voisi toimia :D Aiemmin ompelemani paita samalla kaavalla taisi olla materiaalivalinnan suhteen täyskymppi, tämä sai hylätyn. Liian jämäkkää ja joustamatonta.


Ufolaatikkoon en tätä suostunut nakkaamaan. Aluksi ajattelin, että leikken paloiksi ja teen vaikka tuubihuivin. Sitten muistin, että talvipiponi on kamalan kulahtanut ja tarvitsen uuden.

Ruttupipo sai fleecestä vuorin. Otan tämän luultavasti heti käyttöön, koska olen kamala vilukissa :)

Kankaasta jäi lähinnä epämääräisiä palasia ja paidan takakappale. Vähän tuntuu arvokkaalta pipolta tällä hetkellä kun metrin verran kangasta tuli silputtua, mutta siitä takakappaleesta saa ainakin shortsit poitsulle ensi kesäksi (kuvittelen ainakin niin, helpottaa kummasti). Ja pitää keksiä jotain lopuistakin silpuista, taskuja tms.
Mutta ompa mulla nyt hieno pipo talveksi :)


3 kommenttia:

 1. Kyllä, pipo on tosi hieno!! Painokuvio. on kaunis :-)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, kuvassa kun paita näyttää siltä että laskeutuu ja istuu kivasti. Mutta tulipahan nätti pipo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä lievästi sanottuna järkytys kun paidan päälleni vetäisin. Jos en tietäisi tehneeni samalla kaavalla toimivaa paitaa, sanoisin, että kaava on syvältä. Mutta materiaali vaikuttaa tässä mallissa näköjään todella paljon. Mutta tosiaan, tulipahan nätti pipo :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)