maanantai 21. lokakuuta 2013

Linnut radalle

Mistähän saisi muutaman tunnin lisää vuorokauteen? Vanhempainvapaat on lusittu ja töihin on palattu jo muutama viikko sitten. Ompelukoneet ovat saaneet pölyyntyä ihan rauhassa, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole.

Kävin kuitenkin viikonloppuna lasten päikkäreiden aikaan vähän puhaltemassa enimpiä pölyjä, ja tein Onion 2035-kaavalla pallohelmaisen mekon, kokoa XS. Ja koska kangasta kerrankin oli sen verran reilusti, tein myös pitkät pussihihat.


Ja tästä tuli kyllä aivan ihana <3 Pitkään ja hartaudella marinoitu linnunrata pääsi vihdoin käyttöön. Tästä tuli kyllä juuri vähän aikaa sitten uusi painos, mahtaa siis saada edelleen. Vähän sitä uutta oliivin sävyistä katselin sillä silmällä, mutta toistaseksi olen pitänyt sormeni kurissa ja pankkitunnukset piilossa...


Sovituskuvia täällä ei olekkaan aiemmin näkynyt. Eipä näiden ottaminen nyt niin haastavaa ollut, ehkä näitä näkyy jatkossakin... Vähän päättömiä tosin :D


Ja ettei nyt ihan päättömäksi touhuksi menisi...

 Näitä lisää, kunhan aikaa jostain ilmaantuu! Kuvissa näkyy myös testileggarit joustocollarista, tosi hyvät, ehdottamasti lisää niitäkin.

10 kommenttia:

 1. Kaunis tunika! Millä oot rypyttäny helman? Framilonilla? Mua tekis mieli tehdä sammalpolusta tollainen pussihelmainen, mutten ole vielä uskaltanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on työnalla sammalpolusta tälläinen samanlainen, tulee huippuhieno! :) Rypytykseen käytin ihan tavallista kapeaa kuminauhaa, oisko se jotain 5-6mm leveää. Pitääpä kokeilla tuota framilonia sammalpolkuun, se on aika ohuen oloista trikoota ja mietinkin, että saattaa olla vähän jämäkkää tuo tavallinen kuminauha siihen. Kiitos siis muistutuksesta framilonin suhteen, siellähän sitä lojuu käyttämättömänä laatikon pohjalla :)

   Poista
 2. Vau, hieno... Pitääpä kokeilla tehdä tuollaisen :)

  VastaaPoista
 3. Aiva ihanan näkönen! Kivan pirteä ja hyvänmallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Malli on kyllä juuri sellainen kun ajatuksissani näin ennen projektiin ryhtymistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)