torstai 13. syyskuuta 2012

Se tuli sittenkin

Kauan (ikuisuuden ehkä) odottamani JNYdesignin kangaspaketti saapui viimein. Ikuisuudelta tuntuneet kolme viikkoa sitä odottelinkin. Eihän se oikeasti ole pitkä aika, mutta kun fb:n Ompeluelämää-ryhmässä monet tuntuivat saavan myöhemmin tilaamansa paketit jo viikon-pari ennemmin kuin minä omani. Epäilin jo paketin joutuneen postin syövereihin.


Hieman olen pettynyt noihin yksivärisiin vihreisiin, niiden kun piti olla samaa sävyä kuin nuo kuviollisissa olevat vihreät (Ei ne kyllä kuviollisissakaan ole samaa keskenään. Toki ymmärrän eräkohtaiset sävyerot ja tietysti nuo kuviolliset ovat eri eriä keskenään.). Tosin ovat kyllä erilaista materiaalia muutenkin, joten ei toimi muutenkaan niin kuin olin päässäni asian suunnitellut. Pientä uudelleen suunnittelua siis näiden osalta. Harmikseni myös tuossa limenvihreässä, jossa on vihreitä tähtiä, on kudontavirhe läpi kankaan. Ja tietysti keskellä :/ Laitoin siitä jo postia eteenpäin.

Sitä en kyllä tiedä koska nämä vaatteiksi jalostuvat. Sain nimittäin lääkäriltä kehoituksen välttää turhaa istumista. Häntäluu vaivaa siinä määrin, että mielelläni kyllä teenkin jotain muuta kuin istun. Jos vaikka aloittaisin pesemällä nämä kankaat odottelemaan.

3 kommenttia:

  1. oho, menipäs toimituksessa pitkään! Mä tilasin keväällä paketin ja viikon kuluttua sain sen hakea. Ompas muuten kivan näköistä tuo työkalukangas :)

    VastaaPoista
  2. Oi, noita oransseja pilviä minäkin haikailin, mutta olivat loppuneet siinä vaiheessa kun aloin tilaamaan! ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, mä olin kerranki nopee ja tilasin heti ku postikuluttomuuskampanja lähti käyntiin :D Ja sain kaikkia mitä halusinki :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)