torstai 9. elokuuta 2012

Vauvalahjoja ja näpertelyä

Kaverin vauvalle tein tällä kertaa jotain pientä. Aikeinani oli tuhota kertyneitä tilkkuja vauvan tumppuihin, mutta näitten yksien väkerrys riittää vähäksi aikaa :D Joo ei, en tykkää pikku näpertämisestä :D Sain aikaa kulumaan näihin pelkkiin tumppuihin sen verran, että olisin samassa ajassa surauttanut jo pari paitaa, ehkä housutkin kaveriksi... Toki tein kaavat (hurjat), testailin vähän työtapoja, en halunnut tönkköjä saumoja jne. Mutta silti, ihan liian kauan meni (ja sitten joku myy tälläisiä 5e/pari... ehkä ostan jatkossa jonkun muun tekemät :D) Mutta söpöthän nämä on, toivottavasti myös kaverin mielestä. Niin, ovat siis joustista trikoovuorilla.
Hypistelyrätti rapisevalla sisuksella valmistui sentäs supernopeasti peruspuuvillasta. Toinen puoli on lime-valkoruudullista puuvillaa, en tiedä miksi en kuvannut niin, että sekin näkyisi.

Ehkä teen kuitenkin vielä omalle tulokkaalle tumput, josko toiset valmistuisi jo vähän nopeammin :D Näpertelystä ei silti taida tuossa koossa päästä... Ja mitähän niistä tilkuista sitten keksisi tehdä kun ei niistä tumppuja tulekkaan :D

3 kommenttia:

  1. No kyllä kelpaa vauvan hypistellä :) Kiva!

    VastaaPoista
  2. Pitäsköhän itekkin näperrellä tollanen hypistely lelu kun kerta tuo pikkumies saa serkun näillä näppäimillä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva vauvalahja! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)