lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kevättää

Aurinko paistaa ja lumet sulaa hiljalleen, alkaa kevättää väkisinkin. Visio oli keväisestä setistä, lintu- ja raitatrikoon yhdistelmästä. Visio ei ehkä toteutunut ihan yksyhteen :D Noh, joskus voi käydä näin, kai tuota pidettyä silti tulee :)
Tunikan kaavan pohjana on OB:n Mail Express ja housut ovat aiemmasta postauksesta tutulla Little houses-kaavalla tehdyt. Koko molemmissa 86. Lintutrikoo kangashamstereista ja raitatrikoo Hilcon campan Fabriinasta, resorit Vekaranasta.
Sitten, mikä tämä on? No se on ensimakua tytön huoneen sisustuksesta :D Testiversio, josta tuli ihan salonkikelpoinen. Ideana on tehdä tytölle paljon lattiatyynyjä erilaisilla täytteillä. Tässä on vaahtomuovin pala n. 40cm x 80cm x 10cm, näitä tulee erikoisia vielä lisää. Näistä voi sitten rakentaa vaikka majan :) Lisää tästä aiheesta myöhemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva setti!

    Ja tuollaisia tyynyjä/isompiakin paloja tarvittaisiin meilläkin, josko sitten pysyisivät sohvan tyynyt paikoillaan! ;-)

    Mistäköhän saisi isompia vaahtomuovin paloja, missä lähin etola? ;-)

    VastaaPoista
  2. Jokohan tänne sais kommentoitua... Kiitos kehuista :) Mä oon ostanu ton patjan vuosia sitten yhdestä jo edesmenneestä kangaskaupasta. Pilkoin sen jo silloin yhteen toiseen projektiin, joka ei tosin koskaan valmistunut :D Kannatti silti säästää palat, nyt ne tulee alkuperäistä ideaa parempaan käyttöön :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)