torstai 23. toukokuuta 2013

Skootterityttö

Taas valmistui kesäistä settiä, tytölle tällä kertaa. Täällä on selkeästi joku pinkki-keltainenkausi meneillään, tulette huomaamaan :D Halusin testata uudesta Ottobresta Little Elephantia (3/13), mutta se ei kaavana ihan sellaisenaan miellyttänyt. Tässä on siis vähän muokattu versio :) (kuvat vaatteista ei ole ihan niin hyviä kun olisin toivonut, oli kiire leikkaamaan tuota rehottavaa nurmea...)


Tässä siis huppu ja alaosa on alkuperäisestä, suurensin kylläkin 98 kokoon. Yläosa on Raide-paidasta ja puhvihihat Orvokki-paidasta. Hupun reunassa keskellä on rypytys ja hupun reuna tarkoituksella vähän sumppu, näyttää käytössä mielestäni kivemmalta näin. Koristeena tuo huppu kuitenkin vain on... Kyllä sinne silti pää sopii jos haluaa :D En edes muista oliko mallissa tuossa alareunassa rypytykset, mutta laitoin eteen ja taakse kun leveyttä näytti riittävän. Leggarit on Rosy Steps-kaavasta muokattu sivusaumattomiksi, koko 92 (ottobre 1/12). 


Kiva setti tuli ja kaavamuunnoskin vaikuttaa ihan pätevältä, saattaa päästä uudelleen leikkuupöydälle :)

Ja koska olen niin hullaantunut näihin tulppaaneihin, on aivan pakko taas laittaa kuvaa niistä.


 Siis aivan ihanat värit <3 Näitä on pakko tuijottaa aina ohimennen ikkunastakin sisällä olessa :)

 

Kirsikkapuu aloittelee kukintaa.  


Patjarikko taustallaan harmaan hohtoinen hopeahärkki.

Pitäisi varmaan jaksaa tehdä puutarhassa muutakin kuin kiertää kameran kanssa :D Muuten on loppukesästä pelkkiä rikkaruohoja kuvattavaksi :D

5 kommenttia:

 1. Kyllä onkin aivan ihana skootterimekko ja raikastuu pinkeillä leggareilla. Tulppaanit ovat ihania ja minäkin ihailen niitä omasta ikkunasta monta kertaa päivässä.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana skootterisetti. Nuo värit on niin herkulliset...

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Tykkään tästä setistä ihan hulluna, melkein kävi mekkoa sääliksi kun neiti riehui se päällä ulkona :D No käytettäväksi mä näitä ompelen, en kaappiin :)

  VastaaPoista
 4. Minua kiinnostais tietää millä koneilla ompelet? Peitetikkikoneen merkki? Huikea ompelija olet!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Peittari on Janomen CoverPro 1000CPX ja siinä lisävarusteena kantinkääntäjä. Myös ompelukone on Janomelta, 6600 Professional. Saumuri taas on Bernina 1150MDA. Olen kyllä ainakin toistaiseksi ollut tyytyväinen koneisiini :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)