torstai 16. toukokuuta 2013

Lahjuksia ja tunnustuksia

Täällä on ylläpidetty sairastupaa viime aikoina. Huoh. Univaje on massiivinen, mutta ajattelin nyt päivitellä tänne jotain aiemmin ommeltua. (Niin, tietty sillä edellytyksellä, että saisin edes yhden kuvan ladattua... raah...)

Tämä setti lähtee siskon pojalle. Pöllökangas jaksaa yllättää, näissäkin se näyttää aika kivalta...


Hihaton Victor, koko 92 (ottobre 1/2013), kaavaa muokkasin vähän. Yhdistin olkakaarrokkeen takakappaleeseen, koska sauma oli mielestäni vähän turha. Boxerit Hugo, koko 92 (ottobre 1/2013). Lahkeet on vähän pidemmät, kun päätinkin lennosta laittaa kantit myös lahkeensuihin, enkä leikannut käännevaroja pois. Seuraaviin muokkaan kyllä tuota kaavaa muutenkin, vähän liikaa saumoja tuossa edessä omaan makuun, näyttää vähän sekavalta.

Arvonnan voittajasta ei valitettavasti ole kuulunut mitään, joten uusiksi meni. Random.org arpoi uudeksi voittajaksi lukijan Anne S. Otahan yhteyttä aiteerisain@gmail.com ja kerro koko ja väritoiveesi t-paidan suhteen :) Arvonnan säännöt
(nyt pidätän itselläni oikeuden jättää arpomatta enää uudelleen, jos uudesta voittajasta ei kuulu mitään)

Sain myös tunnustuksen, kiitos siitä Ompelua ja sillä siisti- blogin pitäjälle Lenokille :)


Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.


Saattaa olla, että ainakin osa seuraavista on tämän jo saanutkin, mutta minä valitsin omalta lukulistaltani seuraavat:
Saumake
Surinan pauloissa
Retrokas
Yomm
Ilolla tehty

Käykäähän katsomassa miten ihania juttuja näistäkin löytyy :)

Kesä näyttäisi tulevan kovaa vauhtia ja suurin osa kesävaatteista (etenkin omista) on edelleen kankaan muodossa... Mites tässä nyt näin (taas) kävi? Pihahommat on pyöräytetty käyntiin ja tavoitteena olisi saada aiemmilta kesiltä kesken jääneet projektit loppuun, eikä ainakaan aloittaa yhtään uutta projektia... Juuh, niin varmaan... No katsotaan sitten syksyllä miten kävi :D
1 kommentti:

  1. Kiitoksia tunnustuksesta <3. Ja tuo sairastupalaisuus on syvältä. Ihanan setin olet surautellut massiivisesta väsymysestä huolimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)