lauantai 4. elokuuta 2012

Mansikka-suklaata mahan täydeltä

Esikoisen odotusaikana söin Cashewpähkinä-suklaata, nyt huomaan syöväni mansikka-suklaata. Ja paljon. Näistä ompeluksistakin tulee mieleen vain mansikka-suklaa :D


Ihana apinapuu pääsi neidin paidaksi. Kaava on OB:n Toy Dog, koko 92. Suosikista kun ei helposti luovuta ;) Resorit on tummanruskeat. Tykkään tuosta oikein tummasta ruskeasta, mutta näissä kuvissa tahtoo näyttää mustalta väkisinkin. Ruskea se silti on :D Apinapuu on Royal-tuotteelta.


Tämä toinen paita joutuu vielä pienen salapoliisityön kohteeksi. Ei nimittäin mitään hajua minkä kokoinen tämä on. Iso ainakin tällä hetkellä neidille, varmaan ensi kesänä voisi olla sopiva. Olen ostanut tämän fb:n kangashamstereista valmiiksi leikattuna paitana ja olen sitä marinoinut jo tovin laatikossa. Nyt päätin sen surauttaa kasaan ja kaappiin odottamaan. Vähän oli lyhyehkö, joten lisäsin suikaleen ruskeavalkoista raita-trikoota helmaan. Tässäkin on tumman ruskeat kanttaukset. Tästä puuttuu vielä laput, laitan ne sitten kun saan mittailtua ja vertailtua mitä kokoa tämä suloinen yksilö edustaa :)

Seuraavaksi taidan kaivaa mansikka-suklaani ja napostella vielä vähän...

7 kommenttia:

  1. Oikein herkulliset! Omaa silmää miellyttä niin kovasti tuo pinkki-ruskea-yhdistelmä <3

    VastaaPoista
  2. Kivat paidat! Mä tykkään kanssa oikein tummanruskeasta :)

    VastaaPoista
  3. No siis VAU tolle sun jatkos palalle!! Hienot on.

    VastaaPoista
  4. Ihanan tyttömäiset ompelukset - ja mansikkasuklaa on kyllä herkullista (joskaan ei omassa vertailussani voita minttukrokanttia)! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista :) Apinapuusta on kehkeytymässä äidin suosikki :D

    VastaaPoista
  6. Katos, olet ihan samat ainekset yhdistänyt melko lailla samanlaiseksi lopputulokseksi, kuin minäkin! Tuo apinapuupaita meinaan ja myös tummanruskeilla resoreilla. Kaava on tosin eri (samoin koko) ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)