sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jos (Taika)metsään haluat mennä nyt...

Odotettu Taikametsä-joustofrotee on kotiutunut :) Pesun jälkeen aloin heti toteuttaa visiota, joka oli jo jonkin aikaa kehittynyt mielessäni. Kaavaa muokkasin taas vastaamaan mielikuvaani. Takasauma pois, haarakiila lisätty, hupusta tehty kolmiosainen. Siinä tämän kerran muutokset. Pohjana siis uusimman OB:n Jumpsuit, koko 92.
Tereenä saumoissa on ruskeat resorisuikaleet, samaa resoria mitä muutkin resorit haalarissa. Hupun vuori löytyi omista jemmoista, ihan samaa sävyä kuin froteen keltainen. Peitetikkikone pääsi virallisesti käyttöön tätä tehdessä, tosin testasin tähän patenttia, eli kolmikertaista kanttausta. Ja tykkäsin kyllä enempi tästä kolminkertaisesta kun ei tule niin paksu. Jatkossa siis patenttia hyödyntäen :) (onneksi en ehtinyt leikellä jemmaan kovin paljoa paksumpaa resorisuikaletta...)
Tästä puuttuu vielä vetoketju, shhhh... ei kerrota kellekkään ;) Omista jemmoista löytyi vaan tummanruskeaa metriketjua ja halusin kuitenkin kanttauksen jatkuvan yhtenäisenä lahkeesta kiertäen hupun reunan, joten vetoketjukauppaan käy tieni vielä lähiaikoina. Olisihan sen metriketjullakin saanut, mutta näin tehtynä valmisketjulla tulee mielestäni siistimpi :)

20 kommenttia:

 1. Ooooo! Upea, hieno, mahtava! Kohdistuksetkin niin justiinsa. :)

  VastaaPoista
 2. Oiettä miten ihana! Tämä kaava on minullakin toteutuksen alla sekä vauvalle että 2veelle. Keltainen väri on jotenkin tosi herkku!

  VastaaPoista
 3. IIIIHANA!!!! <3 Mä haluisin tehdä tälläsen oikein oikein pienen. Pitää marinoita riittävä pala kangasta tulevaisuuteen 8)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuosta kankaasta on moneksi! Ihana näin haalarinakin!

  VastaaPoista
 5. ooh, ihana! Sovituskuvaa odotellen!

  VastaaPoista
 6. aivan Mahtava!! jonkinlainen haalarin teko olis tääläkin haaveena saa nähdä tuleeko mitään=)

  VastaaPoista
 7. Upea! Mulla menossa sama kaava testaukseen, kunhan kankaat löytyvät :)

  VastaaPoista
 8. Hieno:) Nuo tereet antaa kivasti ilmettä tälle, ja tuo kolmiosainen huppu on kyllä piste iin päälle:)

  VastaaPoista
 9. Ihana haalari ja tosiaan tereet ja huppu on kuin piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista :) Tykkään tästä haalarista ihan hulluna itsekin :) Olin muka päättänyt etten tee tästä itselleni mitään, mutta kovasti on kehittynyt päässä jo suunnitelmaa sen suhteen :)

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava! :) Tiedänpä mitä tytölle tästä teen! Kiitos ajatuksesta! :)

  VastaaPoista
 12. Ihana! Hyvin käy sekä musta että valkea resori tähän kankaaseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)