tiistai 10. maaliskuuta 2015

Trikoopeiton suojaan

Siskoni odottaa haikaraa saapuvaksi toukokuun alussa. Tulokkaan sukupuolesta ei ole varmaa tietoa, arvailuja on varmasti esitetty paljonkin :D Olen luvannut ommella jotain vauvalle.
Ajattelin aloittaa trikoopeitolla jota voi käyttää sitten köllöttelyalustana tai peittona. Valitsin mielestäni sukupuolineutraalia ja tavoilleni uskollisena värikästä. Peiton molemmat puolet ovat trikoota ja kanttaus resoria. Napsin kantatessa muutaman kuvan. Näin minä saan mielestäni siistin aloituksen/päätöksen peiton kattaukseen. Tietty kohdan päälle voisi laittaa vaikka ompelumerkin piilottamaan sauman, mutta en halunnut sellaista nyt tähän.
Kuvankäsittelyohjelman kollaasi-systeemi näköjään pakkaa kuvia vähän turhan paljon ja pikkukuvien tarkkuus on mitä on siitä johtuen...

5 kommenttia:

 1. aivan IHANAN värikäs peitto <3 ja nuo värit sopivat niin hyvin yhteen :) Onnea tädille ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana peitto joka sopii sekä tytölle että pojalle! Kiitos vinkeistä! Itselleni ongelmallisin kantinkääntäjällä on nuo kaarteet. En vaan saa niitä menemään kauniisti. Olisko sulla siihen vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaarteisiin ei kai ole muuta keinoa, kuin yrittää suoristaa ne. Eli kangasta pitää venyttää niin, että kulma suoristuu. Kannattaa tehdä tilkuista testikulmia ja hakea oikeaa venytystä :)

   Poista
 3. Söpö peitto ja kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)