perjantai 31. lokakuuta 2014

Vähän vaaleanpunaista

Jostain syystä kaappeihini on kätkeytynyt kangas jos toinenkin. Minä en varmaan liity siihen mitenkään? Usein kaapeista löytyy kangasta joka tarpeeseen, mutta nyt ei löytynyt. Tai ainakin alkuun tuntui siltä. Piti nimittäin saada housut meidän neidille. Ja nimenomaan housut joustamattomasta materiaalista. Kaivelun seurauksena löysin pari erilaista babycordia (pieni vakoista ohuehkoa vakosamettia), joista ei oikein sellaisenaan ollut meidän neidin housuiksi. Vähän aivotyötä ja idean jälkeen uusi kaivelukierros.
Tehosteeksi löytyi raidallinen vaaleanpunavalkoinen ohut puuvilla ja puuvillabrodyyriä. Olisin halunnut pikkuruudullista vaaleanpunavalkoista kangasta, mutta se on jossain todella hyvässä säilössä... Mutta sain mielestäni poikamaisen harmaan kankaan käännytettyä tyttömäisiksi housuiksi. Loppukäyttäjä oli samaa mieltä.
Housujen päällitikkaukset on ommeltu vaaleanpunaisella langalla. Tikkasin lahkeiden sisäsaumat farkkuhenkeen.

Housuissa on takana kaarroke, laitoin raidallista kangasta tereeksi saumaan. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on leveää kuminauhaa.

 Housujen kaava on Ottobren Forest Path (4/12), koko 110. Ihan kivat rennot lököttävät pöksyt, mahtuu talvella pitkiset helposti alle.

Olipas mukava ommella pitkästä aikaa joustamatonta matskua. Taidan piirrellä kaavasta pienemmän koon ja tehdä poitsullekkin pöksyt.

3 kommenttia:

  1. Erittäin ihanat ja tyttömäiset housut. Ihania nuo vaaleanpunaraitaiset yksityiskohdat ja pitsireunat taskuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tyttö tykästyi näihin kovasti ja esitti jo pyynnön toisista samantyyppisistä. Saas nähdä koska sellaiset saataisiin kasattua...

      Poista

Kiitos kommentistasi :)