perjantai 18. heinäkuuta 2014

Harmaa, harmaampi, harmain

Näitä loman aikaansaannoksia edelleen... Jotain kuvia vielä jäi odottelemaan käsittelyä, mutta mennään näillä nyt tällä erää eteenpäin. Ah, niin ihanaa peruspertsaa, ihanista kankaista tietysti.

Testasin uutta kaavaa! Ei ollut käsillä 92 koon valmiiksi piirreltyjä kaavoja, joten piirtelin uudet lehdestä joka oli käden ulottuvilla. Ja rohkeasti leikkelin nämä kankaat kaavan testaukseen... Mutta kannatti olla rohkea, kaava osottautui hyväksi meidän jäbälle. Kaava on Ottobren David, koko 92 (4/13), pieniä muutoksia tehty lennosta. Alkuperäisessä taisi olla ajateltu resorit hihansuihin ja jopon leikkuun jälkeen aloin epäillä pääntietä liian avaraksi, joten toisessa nostettu edestä aavistus.

Huomenna olisi luvassa pikavisiitti Asuntomessuille. Ei ole muutamaan vuoteen tullut käytyä, joten oikein mukava päästä taas paikan päälle.

5 kommenttia:

 1. Mistä tuon pupu kankaan olet hommannut...Aivan syötävän ihana, tuosta tekisi meidän tulevalle pienelle ihania juttuja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vastaus livahtikin ihan omana kommenttinaan :)

   Poista
 2. Hei, olen tilannut sen täältä http://www.ixat.bigcartel.com/product/cloned-rabbits-on-cotton-lycra
  Kivoja kuoseja, laatu voi olla usein yllätys... Nyt kyllä katsoin, että oli mielestäni paremmat kuvailut kankaan laadusta kuin esim. jokunen vuosi sitten kun tilasin eka kertaa. Vähän arvelluttaviakin kuoseja siellä kyllä on, nytkin näkyi olevan mm. Marimekon Unikkoa, onkohan vain sitä itseään, epäilen...

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekkin tykkään. Jotenkin tökkii nuo värioksennuskuosit mitä kaapit pursuaa...

   Poista

Kiitos kommentistasi :)