sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pyykkipäivä

Päädyin erääseen blogiin googletusteni seurauksena ja löysin jotain, joka jäi päähäni muhimaan. Tai oikeastaan vain värit jäivät. Käykäähän tekin kurkkimassa innoitukseni lähdettä täällä.


Oma versioni tosin on harmaakeltainen. Mustaa ei meiltä oikeastaan löydy lainkaan, joten tummanharmaa sai korvata sen. Ja oikeastaan se miellyttää omaa silmääni vielä enemmän kuin innoittajani. Tai onhan tässäkin mustaa, nuo kuviot kankaassa :D


Body on Bert, koko 80 (ob 1/12) ja housut City Mouse, koko 80. Molempia vähän muokkailtu. Kokeilin tehdä Bertin ilman neppareita pääntiellä, pääntietä on vähän suurennettu. Housuissa on kuminauhat vyötäröllä ja lahkeensuissa, eipä ole tämmöisiäkään tullut tehtyä. Eikä tule jatkossakaan :D Tykkään resoreista enemmän :) Ehkä jos tuon vyötärön tikkauksen tekisi tasosaumalla, mutta en uskaltanut, kun pelkäsin sen suoristavan kuminauhaa liikaa. Nyt siinä on siis siksak ja omaan silmään näyttää vähän... ööö... alkeelliselta? No käyttöön ne kuitenkin pääsee :) Housut näyttävät muuten kuvissa vähän vaaleiltakin, tummemmat luonnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)