torstai 6. kesäkuuta 2013

Siemenkota, kukka ja tähti, siitä se sitten lähti...

Aloitetaan viime postauksen kuva-arvoituksella. Kaikki arvoitukseen vastanneet tiesivät oikein, eli unikon siemenkota. Meillä kasvaa aivan mahtavan suuria kerrottuja unikkoja (joita kitkin ensimmäisenä keväänä rikkaruohoina, näyttää nimittäin vähän ohdakkeelta tms. rikkaruoholta aluksi :D), tälläisiä niistä kuitenkin tulee (kun ei kitke :D)


Oikein arvanneiden kesken lupasin arpoa jotain pientä kivaa. Tein tälläisen kukka-aiheisen kesäkassin palkinnoksi, kangas on jotain vanhaa lakana tms. uusiokäytössä siis. Kesäkassi tai kauppakassi pienille ostoksille :) Hihnat on sen verran pitkät, että tämän voi heittää olalle ja käsiin jää hyvin tilaa vaikka jäätelölle ;)


Niin, ja kukas tämän sitten saikaan... Leena! Onnea, toivottavasti kassi on mieleinen :) Laitatko yhteystiedot sähköpostilla: aiteerisain@gmail.com

Seuraavaksihan minun piti ommella pojalle kesävaatetta... No on tämäkin kyllä kesäksi, vähän paksumpaa osastoa vain. Huomasin nimittäin, että meillä on akuutti tarve ohuehkolle hupparille. Kaveriksi tietysti housut.


Huppari on interlockia, kaavana Panda, koko 74 (ob 3/12). Housut ovat joustofroteeta, kaavana City Mouse, koko 80 (ob 4/11). En vuorittanut huppua, mukavampi näin kesällä kun on kevyt. Kavensin  vähän hihansuita ja jätin niistä rypytykset pois. Hupun reunaan laitoin aavistuksen rypytystä.


Taisin joku aika sitten luvata olla tekemättä applikaatioita vähään (pitkään) aikaan... No lupauksethan on tehty rikottaviksi ja hupparin hihaa koristaa joustofrotee-tähti. Valmistui itseasiassa aika kivuttomasti :D


Tämä setti tulee takuulla kovaan käyttöön ja sopii kivasti käytettäväksi esim. tämän aiemmin valmistuneen bodyn kanssa.


Vähän yliaurinkoinen näköjään tämä viimeinen kuva, samat sävyt ja kanttaukset näissä kuitenkin on :)
 


3 kommenttia:

  1. Voi miten söpö setti! Huppari ja housut mätsää tosi kivasti yhteen ja on todella söpöt!

    VastaaPoista
  2. Kiva setti kesän viileämpiin hetkiin! :)

    VastaaPoista
  3. Onpas ihana setti ja lupaukset on todellakin tehty rikottaviksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)