keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Sewingbird


Vaihde jäi päälle, kassivaihde nimittäin. Arvonnan voittajalle lähtenyt kassi oli mielestäni niin kiva, että tein itselle samanlaisen :) Ja pari muutakin. Itseasiassa pitäisi tehdä vielä ainakin yksi kassi vähän vahvemmasta materiaalista kauppakassiksi. Meillä ei käytetä kaupan muovikasseja kuin yllätysostoksilla (jos ei laukusta satu löytymään kangaskassia, tai se ei riitä). Näissä ohuemmissa, lakanavahvuisissa, ei ole mielestäni kiva kantaa painavampia ostoksia. Kantohihnat ovat kaikissa pitkät, tykkään kun voi kantaa olalla.


Tämän kassin kangas on samaa vanhaa lakanaa (tms.) uusiokäytössä, kun voittokassi edellisessä postauksessa.Tämän kassin kangas on Tildaa ja ilmeisesti tarkoitettu käytettäväksi ns. merkkeinä. Kun näin tämän, ajattelin heti kassia, vasta sitten aloin tarkemmin katsoa mitä kuvioissa lukee. Kankaan värit on vähän turhan hempeät makuuni, päätin sitten vielä tehostaa makeutta vaaleanpunasävyisillä kantohihnoilla. Tästä tulee hyvä ompelutarvikepussukka vaikka laneille lähtiessä :)


Tämän kassin kankaat on jämäpaloja aiemmista projekteista. Oksakankaasta meillä on taulu ja ruskeasta on ollut joskus aiemmassa asunnossa verhokappa. Tähän päätin applikoida perhosen hetken mielijohteesta. Ei se sillä mielestäni ainakaan pilalle mennyt :D


Uusia lukijoita on tipahdellut tasaiseen tahtiin, tervetuloa vain kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Applikointihan sopii tuohon kuin nenä päähän, hyvä oivallus :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kasseja :) Minulla tämä on edessä sitten jouluna ja vähän eritavalla toteutettuna, mutta kassi kuin kassi? ;)
  Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Kassit pääsivät heti käyttöön ja suosikki on ehdottomasti tuo perhosapplikoinnin kylkeensä saanut. Joululahjat olisikin kätevä laittaa kangaspusseihin... Mukavaa juhannusta kaikille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)