torstai 18. huhtikuuta 2013

Pöllömpi juttuTässä on kangas, jonka meille muuttoon en nää mitään järkevää syytä...  Äitini sanoin "No, kun halvalla sai, sanoi Sulo Vilén". Halpaahan tämä oli, juuri sopivan hintaista yöpukuihin, etenkin niiden testiversioihin. Isoin ongelma tässä on kyllä tuo värivirhe, nimittäin siis musta väri ylipäätään... Meillä ei oikeastaan mustia vaatteita ole kuin miehelläni. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Villikko, koko 74 (ottobre 1/13). Muuten kaavan mukaan, mutta lahkeessa on käännettävä resori. Idea on apinoitu suoraan yhdestä tytön vanhasta H&M:n yöhaalarista, toimi mielestäni loistavasti. Toki lahkeessa pitää olla vähän reilusti mittaa, että tuon saa käännettyä. Tässä onkin jonkinverran kasvunvaraa.

Ja vielä lähikuva lahkeen resorista.

  Ja resori käännettynä.

  

Kaava vaikuttaa oikein hyvältä, tästä saa helposti muunneltua monenlaista. Ja jostain syystä tämä kangaskaan ei näytä pöllömmältä näin valmiina vaatteena. Tästä pöllökankaasta on jossain vaiheessa tulossa toistakin testiä, ainakin ne on jo leikattuna :D

Laitetaas loppuun taas muistutus käynnissä olevasta arvonnasta, KLIKkaa itsesi sinne :)

6 kommenttia:

 1. Mullekin kotiutui tätä ja yöpuvun tein ja hyvältä näyttää ja tuntuu. Taisi tulla suosikki poitsulle. Useamman kerran jo pesty ja hyvä kangas edelleen. Napakkuutensa takia olisi ollut kiva päivävaatteessakin, mutta ihan selkeätä yöpukukangasta minusta.

  VastaaPoista
 2. Kiva yökkäri! Musta tuo kangas ei oo ollenkaan pöllömpää, vaikka en oo sitä meille kotiuttanutkaan :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostin tuota kun halvalla sai ja sellaista samantyyppistä siilikangastakin. No, yökkäreiksi oikein mainiot ja tuontyylisen haalarin minäkin ompelin ja sitten lopuista vielä yöpaidan ja boksereita isommalle. Ja minusta pikkuinen näyttää tosi söpöltä pöllöyökkärissään :)

  Leppis

  VastaaPoista
 4. Tässäpä juurikin se kangas, josta pitäisi valmistua ne boxerit :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on itseasiassa tästä jo valmiina yhdet boxerit, kunhan vaan saan ne tänne asti. Pian varmaan kun kuvien latauksessa ei ollut ainakaan tänään ongelmaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)