lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pikasisustusta


Kukaan ei varmaan voi sanoa, etteikö tunnistaisi tätä kangasta. Jep, Ikean kettuhan se siinä. Kangas on kaivellut mieltäni jo pitkään, etenkin kun mieheni sitä olisi minulle vuosi sitten Tampereelta tuonut, mutta kieltäydyin! (miksi?) Nyt sitten osui kohdalle fb:n kangashamstereissa palanen. Isommankin olisin ostanut, olisi saanut muutaman tyynynkin tehtyä. Mutta taulukin riittää vallanmainiosti piristämään lastenhuoneen seinää.

Taulu on tehty styroksilevystä. Levystä on veistetty sopiva palanen ja kangas on pingotettu päälle. Styroksilevy oli aiemmin päällystetty toisella kankaalla, mutta ei ole ollut enää vuosiin käytössä. Joten oli aikakin vaihtaa kuosia :) Napsin taas aikani kuluksi kuvia työvaiheista.


Tyhjä, muotoon leikattu levy. Laitoin kankaan nurjapuoli ylöspäin ja kohdistin levyn haluttuun kohtaan.


Käänsin ensin lyhyet sivut taakse, kiinnitin nuppineuloin. Kannattaa pingottaa kangasta kiinnittäessä.Kulmaan laitoin apukiinnityksen yhdellä neulalla.


Kulma valmis.


Tältä se näyttää takaa. Ripustusnaru on muovista kotinarua (erittäin kätevää, sitä voi käyttää melkein mihin vain :D) Sekin on kiinni nuppineuloilla. Tarkoitus oli laittaa kuumaliimalla, mutta en löytänyt patruunoita mistään, joku on varmaan vienyt ne talliin työkalujen sekaan... En myönnä. Kangasta olisi voinut toki leikata pienemmäksi, mutta saatampa tästä joskus vielä ommella jotain niin jätin sen tuonne taakse.

Seinälle tämä ei vielä ehtinyt, en osannut kummalle kahdesta mahdollisesta seinästä tämän haluaisin. Pitää varmaan nukkua yön yli asian kanssa :D

Meidän ruokailutilasta, pöydän päästä seinältä löytyy toinen styroksitaulu. Tämä alkaa olla jo 5 vuotta vanha, mutta edelleen tykkään kuosista.


P.s. Olethan jo osallistunut arvontaan?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)