perjantai 15. maaliskuuta 2013

Sydämellistä

Taas on kangaskasaa pienennetty. Heh, ainakin periaatteessa. Jos ei huomioi sitä, että niitä tulee koko ajan jostain lisää :D Olen surautellut kuolalappuja jämäpaloista kuolakoneelle. Niitä ommellessa sain kyllä hyvän tuntuman uuteen saumuriin, ja ai että, kyllä on hyvä peli :) Olkoon sitten yhtä äänekäs kuin vanhakin, mutta vanhalla en olisi kyllä näin siistiä jälkeä saanut tälläisessä kurvissa.

  

Kuolakone sai myös uuden bodyn, kokoa 74. Kaava on aiemminkin testatty Bert-body (ottobre 1/12), muokkasin vain pääntien kirjekuori-malliseksi. Jostain syystä tuo pääntien malli on sellainen jota tulee vähemmän tehtyä, vaikka tykkään siitä. Pitää parantaa tapoja tämän suhteen :)


Ostin joku aika sitten uuden kameran. Käytön opiskelu on pahasti kesken, mutta tykkään kyllä kun saan otettua kunnon lähikuvia.


Kesävaatetta kovasti olisi jo suunnitelmissa, mutta mahtaakohan tuo lumi juhannukseksikaan sulaa...

3 kommenttia:

  1. Jännää. Tuo kangas ei ikinä sytyttänyt mua mutta bodyna se on aivan ihana, nam! =)

    Ja hienolta näyttää saumurointi!

    Niinpä, niitä kesävaatteita tarttis miettiä, mutta mitä me (minä ja pojat) halutaan? =D

    VastaaPoista
  2. Tuo kangas oli ns. pakko saada. Silti se lojui piiiitkään odottamassa inspistä. Tytölle siitä piti jotain aikanaan tehdä, mutta ei harmita kyllä yhtään etten tehnyt. Jotenkin sopii tuolle meidän poitsulle paremmin :) Seuraavaksi saattaa kyllä tulla kesävaatetta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)