perjantai 8. maaliskuuta 2013

Neuvolakorttien paremmat vaatteet


Siskoni osti netistä jonkun ompelemat neuvolakortin kannet pojalleen. Ihan kivat muuten, mutta pikku vika, kortti ei mahtunut sisään... Päätin sitten itse kokeilla tehdä eräällä netistä löytyneellä ohjeella kannet ja ihan kivat niistä tuli. Mahtuu jopa korttikin ;) Mutta en ollut ihan tyytyväinen kansien jämäkkyyteen ja kaipasin läpinäkyvää ikkunaa muistilapuille. Kätevä nopeasti vilkaista koska on rokotuksia tms. Joten tein omiin tarpeisiin parannellun version omalle pojalle. Vaaleanpunainen on kyllä söpö, mutta taidan tehdä tytöllekkin tuollaisen parannellun version.


Ikkunat ovat siis kristallimuovia ja jämäkkyyttä kannet saivat liimahuovalla. Vaaleanpunaisessa on tavallista kuitupohjaista tukikangasta. Täytyy varmaan tehdä sille siskon pojallekin kannet joihin korttikin sopii ;)

2 kommenttia:

  1. Kauniit kannet. Meillä on kuopuksella ostetut kannet, joista olen jo melkein kaksi vuotta suunnitellut ottavani mallia ja tehdä myös vanhemmille lapsillemme kannet kortteihin, mutta aina vaan on jäänyt. Josko tämä spurttaisi suunnittelun tekemään projektin loppuun. Olisi sitten kiva antaa muksuille aikuistuttuaan kortit persoonallisissa kansissa mukaansa omaan kotiin.

    VastaaPoista
  2. Kivat kannet ja loistoidea tuo kirkas muovi :) itsellä ollut TO DO-listalla molemmille lapsille nuo kannet, mutta ei ole vielä päässyt työn alle ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)