lauantai 24. toukokuuta 2014

Satumetsän kesä

Meillä oli paikallisen ompeluryhmän (Fb) kanssa jälleen lanit viimme sunnuntaina. Usein tulee "hiukan" leikattua liikaa ommeltavaa ja tuntuu, ettei laneilla valmistu koskaan mitään. No nyt minulla oli mukana vain yksi mekko ja kolmet leggarit. Sain mekon ja kahdet leggarit valmiiksi hyvissä ajoin ja koska ulkonakin oli niin mahtava sää, päätin jättää yhdet leggarit ompelematta.
Lapsellani ei ole neljää jalkaa, mutta mekolle kahdet vaihtoehtoiset leggarit. Satumetsä-kankaan ostin jo viimme kesän vaatteisiin, mutta eipä siitä tullut tehtyä mitään vuosi sitten. Kivalta se näyttää edelleen, oikein kiva mekko kesäksi. Neidille tarvisi tehdä vielä muutamat leggarit/ohuet kesähousut, mekot ja t-paidat viimme kesältä näyttää mahtuvan hyvin edelleen. Mutta poitsulle tarvisi tehdä oikeastaan koko setti kesäksi, oi voi, kiirehän kesävaatteiden kanssa taas tuli...

4 kommenttia:

 1. Kiva setti kummilla vaan leggareilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä oli kyllä hitti molempien lasten mielestä. Neiti tykkää pitää päällään ja pikkuveli bongaa lintuja siskon mekosta <3 Ja yhdessä tutkimme mitä kaikkia eläimiä satumetsässä onkaan :)

   Poista
 2. Ihana setti :) Aurinkoisen kesäinen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)