tiistai 29. huhtikuuta 2014

Pinkkiä, pinkkiä, paljon pinkkiä

Jatketaan vielä näillä kamerasta löytyneillä. Tein appelsiini-joustiksesta itselleni hupparin viimme kesänä ja siitä jäi soiro. Soiro riitti juuri ja juuri vähän kohdistuksista tinkimällä 104-kokoiseen huppariin. Tälläisiä huppareita pitäisi neidille tehdä kesäksi pari lisää, käteviä takin korvikkeita tietyissä sääolosuhteissa. Se kesä kun on yleensä mitä on...
 Kaava on muokattu Raide-paidasta, koko 104 (Ottobre 6/12).
Tämän hupparin kaavan muokkasin On the road-paidan kaavasta, koko 104 (ottobre 1/13). Ja koska olen selkeästi kaavoihin kangistuvaa sorttia (kirjaimellisesti), en tykännyt tästä ihan yhtä paljon kun Raide-kaavan muunnoksista. Pitäisi oikein ottaa kaavat vierekkäin ja katsoa mitä eroa niillä on, pienemmältä tämä ainakin vaikuttaa.

Ja sitten vielä huppumekko Raide-kaavasta muokaten, koko 104. Mietin tehdessä, että onko helistimet jo vähän lällyjä 3,5-vuotiaalle... Mutta en ole antanut häiritä ollenkaan, tykkään väreistä, se riittää. Ja niin tykkää tyttökin, pinkkiä sen olla pitää jos häneltä kysytään :)

Vielä huominen aikaa osallistua arvontaan, osallistumaan -> klik.

4 kommenttia:

  1. Hauskoja huppareita, etenkin tykkään kahesta ylimmästä :)

    VastaaPoista
  2. Pinkki on yllättävän raikas väri!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania <3 Minunkin pitäisi meidän neitokaiselle huppareita haalia jostain tai uskaltautua ompelemaan ;) Mukavaa vappua sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)