perjantai 7. maaliskuuta 2014

Harmaata ja ripaus keltaista

Törmäsin surffaillessani aivan käsittämättömän hienoon paitaan. Nimittäin tähän.


Joku fiksu oli sen Pinterestiin tallettanut ja kertoi sen löytyneen täältä. Enää se ei siellä ole, harmi, olisin nimittäin kyllä voinut sen ostaa. Sitten kohtalo (:D) puuttui peliin ja Linnel laittoi kankaita muuttonsa vuoksi alennukseen. Siispä tilasin harmaameleerattua trikoota.

Ja tälläinen siitä tuli. Liehukkeen laitoin toiselle puolelle kuin esikuvassa, jotenkin tuntui luontevammalta toisinpäin. Pääntien avaruus hieman epäilytti, yritin saada aikaiseksi vähemmän avaran vesiputouspääntien. Volyymia olisi ehkä saanut olla vähän enemmän, mutta menee se näinkin. Ehkä olisi kannattanut tehdä testiversio, mutta nääääh, se on tylsää...

Voi tuska kun oli vaikea kuvattava! Ja mallikin oli ihan kummallisissa asennoissa joka kuvassa :D Otin ehkä 1101 kuvaa ja kaksi niistä oli edes lähes julkaisukelvollisia. Asettelin kauluksen kivasti peilin edessä, säädin kameraa ja kas, kaulus olikin jo ihan ihme asennossa... Toivottavasti tähän ei pala hermot käytössä... Kuviin pääsi myös uudet kengät, ihanan keväiset :)


16 kommenttia:

  1. Onpas aivan mielettömän hienot paidat, ihana malli! Ihmekkös ihastuit! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voi jestas miten ihana malli. Voisin itsekin haluta moisen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä ihan hirveästi tästä :) Vähän on nyt jälkikäteen noita sovituskuvia katsellessa alkanut harmittamaan tuo lievempi vesiputouspääntie, mutta se kyllä näyttää noissa kuvissa jotenkin vielä pienemmältä kuin luonnossa. Kuvakulma taitaa olla vähän alaviisto tai jotain... seli seli, kivalta se näyttää oikeasti :)

      Poista
  3. Kivat paidat! Mä en nyt varmaksi keksi miten tuo tehdään. Olisitko kiltti ja postaisit jotain neuvoa, miten muokkasit kaavan paitakaavasta. Se olisi tosi kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo on aika helppo juttu tehdä. Voisin koittaa ottaa vaikka kuvan kaavoista ja lisätä postaukseen.

      Poista
    2. Kiitos, se olisi kiva. Itse ainakin lähinnä epäselvä on "lirpakkeen" malli, jotta saa tuollaisen kauluksen ja se, kuinka kauluksen runsautta säädellään...ja etukappaleen ja "lirpakkeen" kokosuhde.

      Poista
    3. Ups, olen ihan unohtanut tämän... Yritän viikonlopun aikana saada kuvattua :)

      Poista
  4. Vautsi mikä paita! Kyllä mahtuis munki vaatekaappiin tollanen :) Onko tossa siis alla kokonainen paita ja päälle ommeltu toi lirpake? Eli etukappale on ikäänkuin kaksinkertainen? Hienot on kengätkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, alla on tämän hetken suosikkikaavalla tehty paita ja päällä lirpake, joka on kiinni olkasaumoista ja toisesta sivusaumasta.

      Poista
  5. Itse tekemällä saa mitä haluaa - kiva malli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, pitäisi vaan enemmän tehdä itse kaavoja (on vähän päässyt taidot ruostumaan...) Ja joku on hukannut (?) kaikki opintomateriaalitkin, pitäisi varmaan hankkia joku kuosittelu-opus, saisi vähän kerrata :)

      Poista
  6. Upea paita! Jotenkin sellainen mistä tykkäisin itse myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli kyllä ihan kelpo käytössä, vaikka sovituskuvia ottaessa alkoikin tulla jo tuskanhiki pintaan :D

      Poista
  7. Ihana! Ois kyllä niin täysin mun tyylinen! :) Voi kun osais itekin tehdä!

    VastaaPoista
  8. Just tämmöstä olen mietiskellyt haluavani, siis tekeväni. Ihana sävykin, sopii kaikkien värien kanssa.

    VastaaPoista
  9. Just tämmöstä olen mietiskellyt haluavani, siis tekeväni. Ihana sävykin, sopii kaikkien värien kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)