lauantai 29. maaliskuuta 2014

Arvonta!

Lupasin järjestää pienen arvonnan kun lukijoita on kasassa 100. No nyt se maaginen raja on tullut täyteen ja on aika laittaa arvonta käyntiin.

Arvontaan osallistut olemalla lukija (voit liittyä lukijaksi arvonnan aikana) ja kertomalla kommenteissa mikä on oma suosikkisi aiemmista postauksistani. Se voi olla joku uusista tai vaikka yli vuoden vanha juttu. Olisi kiva, jos vielä kertoisit mikä siinä Sinua puhuttelee.

Ja koska arvonnassa täytyy olla myös palkinto, ja ompelupainotteinen blogihan tämä on, joten ommeltuahan se palkintokin on. Mutta mitä, sen saisit vielä itse toivoa kommentissasi.

Laitetaan tähän reilusti aikaa osallistua, eli viimmeinen osallistumispäivä on 30.4.14.  Toivon tietysti runsaasti osallistujia arvontaan ja toivotan kaikille osallistujille onnea arvontaan :)

Kerron vielä oman suosikkini, siinä on mielestäni onnistunut kuvakollaasi ja rakastan tuota värikkyyttä. Eli tästä postaukseen ja alla vielä ko. postauksen kuvakollaasi.


37 kommenttia:

  1. Arvontaan osallistun ja mielestäni " harmaata ja ripaus keltaista" on suosikkini ja jos voitan ja saan toivoa, niin haluaisin sellaisen paidan.

    VastaaPoista
  2. Sama mulla kuin edellisellä osallistujalla, tuo paita on niin hieno! Teetkö niitä tilauksestakin?

    VastaaPoista
  3. Teit jossain vaiheessa useamman ihanan hupparin itsellesi. Jonkun sellaisen minä haluaisin! :). Vaikea valita yhtä suosikkipostausta, tykkään sulla erityisesti noista aikuisten vaatteista, kaikki on niin hienoja!

    VastaaPoista
  4. Heippa Lissu! Harmaata ja ripaus keltsiä on munkin viimeisin suosikki, ihana paita! Jos voitan arvonnan, niin toivon jotain kesäkampetta jollekin muksuista! :D

    VastaaPoista
  5. Osallistun arvontaan! :)
    Tämä olikin mukava juttu, sillä tuli selattua tunnisteista kaikki kiinnostavat läpi ;) (eli melkein kaikki!) :D
    Suosikiksi nousi molemman imetyspaita postit!
    Onnettaren suosiessa Nuorukainen 3½-vuotta varmasti toivoo jotain. Sillä jos itselleni jotain toivon niin menet vararikkoon sen telttakankaan kanssa ;D

    VastaaPoista
  6. Minua on erityisesti kiinnostanut hupparipostaukset, huppari-ihimnen kun olen itsekin ja väri-iloittelut on kanssa ollut kivoja. Hauska arvonta! Itse toivoisin 130-senttiselleni jotain, jonka voisi sitten jatkossa kierrättää sekä pikkusiskolle että -veljelle.

    VastaaPoista
  7. Hupparit ovat kyllä mahtavia ja kaikki käyttämäsi kankaat ylipäänsä ihananvärisiä. Tilkuista tikaten on kiva postaus, täkki on niin hieno ja inspiroiva :)
    Mikäli voitan, toivoisin pojalle (n. 80 cm) jotain pitkähihaista paitaa tms.
    s.kansakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Yksi monista suosikeistani on Jotain vihreää, koska pidän mix&match-tyylistä ja vihreä on yksi lempiväreistäni. Toivoisin Ruusuja rinsessalle-postauksen tyylisen mekkobodyn 3kk:n ikäiselle tytölleni :)

    VastaaPoista
  9. Paras postaus on ehkä neuvolakortin kannet postaus kun itsellänikin on itse tehdyt (tai siis äitini) pitäis tehdä vain vielä kahdet kun meillä ei oo ku yhdet ja en tie olenko täysin tyytyväinen niihinkään.
    Meille kelpais mekkobody koossa 68/74cm kesäksi,

    VastaaPoista
  10. Mukana ollaan :) Lumiset pihlajanmarjat/Sammalmättäällä/Linnut radalla postaukset on minun lemppareitani, sillä itse pidän tuosta mallista ja kaikista kuoseista joita ko. tunikoissasi on :) Ja tällainen olisi myös minun toiveeni itselleni (koko S/M) jos voittamaan sattuisin :)

    VastaaPoista
  11. Mie ihastuin vasta tuohon "peruspertsoja naapurin lissulle", siis mahtavaa että jotku käyttää värejä pukeutumisessaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toive unehtui ;)
      Mieluiten ottaisin jonkin hupparin itselleni, mutta kun sellaiseen menee jo melkolailla kangasta, niin aivan yhtä hyvin kelpaisi jotain perusvaatetta pojalleni, vaatekoko n. 134cm :)

      Poista
  12. Jotain vihreää oli todella mielenkiintoinen. Toiveena olisi pojalle jotain kivaa värikästä paitaa :). mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Osallistun arvontaan :)
    Monet kuosisuunnittelu-postaukset ovat olleet hauskoja katsella.
    Jos arpaonni suosisi, toivoisin jotain itselleni koossa S/M

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa. Suosikkipostaus on tämä: http://aiteerisain.blogspot.fi/2013/10/sammalmattaalle.html

    VastaaPoista
  15. sinistä ja valkoista mukana, jos ehtii vielä

    VastaaPoista
  16. En ole seuraillut vielä kovin kauaa, tuon pertsapaita jutun muistin, se oli kiva. :) jos onni suosii niin jotain iloisen pirteätä omalle pikkupoitsulle olisi toiveissa.

    VastaaPoista
  17. Kuosisunnittelu -postaukset! Tykkäsin kovasti varsinkin niistä värikkäistä kuoseista. Hmm, tahtoisin ehkä mekon..<3

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Mulle on jäänyt vahvasti mieleen jo pidemmän ajan takaa taikametsähaalari, joka toimi mulle inspiraationa kyseiseen kankaaseen. En ollut mitään järkevää väriyhdistelmää keksinyt sille, ennen kuin näin sinun mustilla tehosteilla toteutetun haalarin! :) Ja mikäli onni arvonnassa suosii, toivoisin jotain kesäistä pojalleni koossa 86/92!

    VastaaPoista
  19. Sen verran vähän aikaa seurannut. että en osaa mitään tiettyä.

    mutta toivoisin pojalle jotain puseroa. terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  20. Hnngggh, siis niin IHANA arvonta, voittoa kovasti kuolaten :P Mää oon tykännyt varsinkin niistä vaatteista, mitä oot itsellesi tehnyt, eritoten lastenkankaista tai retrokkaista. Riemukas huppari varsinkin oli nimensä veroinen.

    Voitto jos osuisi kohdalle, niin pojalleni jostain kivasta kuosikankaasta paita, huppari tai takki ^_^
    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Ihana arvonta, joten mukana ollaan. Riemukas-huppari on minun suosikkini!

    VastaaPoista
  22. Harmaata ja ripaus keltaista -postaus oli tosi kiva! :) Jos onni potkasee, toivoisin koossa 116/122 puseroa tai t-paitaa 5,5-vuotiaalle pojalle. :) alkaa olla jo vähän kranttu kaveri, joten yksiväristä tai raitaa pienellä isojen poikien -mausteella varmaan iskis! ;)

    hulamaja ät gmail.com

    VastaaPoista
  23. Hei! Kanivinon talon pienin ihastuisi ikiajoiksi jostkain kivasta hupparista. Eli arvonnassa mukana. kanivinossa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Mahtiarvonta! Vaikeat kysymykset vaan, kun sinä teet niin paljon ihanaa, että valitsepa niistä sitten paras :D Mieleen on jäänyt ainakin patjan päällystäminen, sellaisella kettukankaalla kun päällystit, niin oli tosi söpö, kelpaisi itsellekin. Palkinnoksi toivoisin varmaankin jotain lapsen vaaetusta, pitää miettiä vielä tarkemmin, jos vaikka voittaisin ;)
    teekoo81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Hei! Ihania postauksia sinulla! Olit koonnut aiempia postauksia yhteen ja löysin tuon "Ruusuja rinsessalle". Taidan tykätä siitä eniten, vaikka valinta oli vaikea! Valitsen sen, koska minulla aikeena olisi surautella juurikin muutama tuollainen mekko sekä ystävän vauvalle että myöhemmin omalle. :) Jään mielelläni seuraamaan blogiasia.

    VastaaPoista
  26. Jaffat tulloo! Pois alta! -postauksen huppari on aivan ihana, äänestin sitä kilpailussakin :) Sellaisen kun osaisi itselle joku päivä tehdä. Paljon kivoja värikkäitä ompelujuttuja sulla! Palkinnoksi toivoisin jotain värikästä 140-senttiselle tytölle, sellaista joka ehkä kelpaisi perässä kasvavalle pikkuveljellekin?

    VastaaPoista
  27. Peruspertsoja Naapurin Lissulle ja hupparit joita oot teheny on sykähdyttäny eniten.. Mitä sitä nyt sit toivois jos voitto mun kohdalle osuis ..jotain itelle vai tytölle niin että poikakin vois sitte joskus käyttää.. Saanko päättää vasta kun voitto osuu kohdalle? :D

    VastaaPoista
  28. Keltaista ja pinkkiä on suosikkini! Jos voitto sattuisi kohdalle niin toiveissa olisi 92cm tytölle jotain kivaa tunikaa vaikkapa..

    VastaaPoista
  29. Lempparipostauksesi on vanha vanha postaus Ottobren 4/2012 jumpsuitista, en edes muista sen otsikkoa. Se on jäänyt erityisesti mieleeni, koska olit muokannut hupun kolmiosaiseksi(?) ja muistaakseni muokannut kaavasta takasauman pois. Siitä lähti idea omiinkin kaavamuokkauksiin ja postauksesi jälkeen rohkaistuin kokeilemaan erilaisia kaavamuokkauksia hyvällä tsempillä.

    Jos arpa sattuisi kohdalle, toivoisin 98 cm svetaria tytölle syksyyn.

    VastaaPoista
  30. Tykkään tosi paljon nepillisista huppareista, joita teet lapsille. Esim. Jotain vihreää-postauksessa, sellainen omenakuviollinen. Jotain samansuuntaista mielellään toivoisin omalle lapselle :)
    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Suosikkini ovat Ruusuja rinsessalle, bodymekkoa olisi tarkoitus yrittää tehdä omallekin rinsessalleni, ja Käärö toukalle, katsoin siitä vähän mallia kapaloon :) jos arvonnassa onni olisi myötä, toivoisin jotain pientä vauvalleni, vaikkapa kuolaliinaa.

    VastaaPoista
  32. Harmaata ja jotakin keltaista, se paita jonka teit itselleni, niin kertakaikkisen upea, kuin jotain hienompaakin designiä :D Voittona olisi kiva jotain lastenvaatetta, kesävaatteista varsinkin on pula.

    johannamapy@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Pakko sanoa suosikkipostauksekseni Lanitellen-tekstin, koska sen racerback-mekosta olen saanut paljon inspiraatiota ja sen kautta löytänyt blogisi muinoin. Jos arpaonni osuisi kohdalleni, toivoisin jotain värikästä kesätunikaa itselleni. :)

    VastaaPoista
  34. http://aiteerisain.blogspot.fi/2014/02/peruspertsoja-naapurin-lissulle.html Tuo pomppaa itselleni parhaiten silmään, koska on aikuisen vaate. (itsellä ei lapsia ole niin noista lastenvaatteista katselen vaan kankaita, mutten niinkään malleja) XL kokoisena voisin tykätä itsekin tuollaista pitää. :) Palkinnoksi kelpaisi myös aikuisen (58 cm) kokoinen pipo pirtsakoista kankaista.

    VastaaPoista
  35. Omia suosikkejani on paljon, lähinnä lastenvaatteisiin ... hupparit, bodyt ...mielestäni ne ovat vain haastavampia tehdä, saada sopivia. Tuon oman kollaasisi siniraita huppis on ihan ykkönen, samoin raide kaavalla toteutettu appelsiini oli ihana. Ompelujälkesi on todella siistiä ja ammattitaitoista =)
    -H-

    VastaaPoista
  36. http://aiteerisain.blogspot.fi/2012/09/jeeppiajelulle-minimekossa.html
    On vain niin hurjan nätti. Minusta on tosi sööttejä nämä lastenkankaista tehdyt aikuisten vaatteet. Mutta tämä oli paha kysymys, sillä lastenvaatteiden saraltakin löytyy paljon suosikkeja ;) Oot sinä taitava! :)
    matruskaja at gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)