sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuosisuunnittelua

Osallistuin Sampsukan Facebookissa järjestämään kuosikisaan muutamalla ehdotuksella. Hurjan moni muukin on näkemyksensä esittänyt, hienoja ehdotuksia! Äänestys on käynnissä ja päättyy 7.3.2014. Käykäähän vaikuttamassa, äänestykseen pääset tästä.

Jääkukka (Koiranputki)


MäntymetsäHelminauha KarkkiraitaKiireNet

 


Brodyyri


Tässä siis omat ehdotelmani kisaan. Oma suosikkini taitaa olla Helminauha ja hyvänä kakkosena Brodyyri.


12 kommenttia:

 1. Voi tuo helminauhakuosi olis juuri harmaana tosi kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä... Onko typerää tykätä aivan älyttömästi jostain itse tekemästään :D

   Poista
 2. Mua häiritsee Helminauhassa sen samankaltaisuudet Käpysen kuosin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan käydä katsomassa kun en tiennyt mitä tarkoitit. En meinannut millään edes löytää sitä kun oli mielestäni niin eri tyylinen, pitkän tovin tiirailin ja sitten huomasin saman rytmin eräässä kankaassa. Mutta en pidä tuota kuitenkaan liian samanlaisena, en oikeastaan ollenkaan :)

   Poista
  2. No joo, kävin itsekin vielä kommenttini jälkeen katsomassa Helmirouvaa. Eihän se nyt niin samankaltainen ollutkaan kuin aluksi muistui mieleen. Varsinkin kun katsoo tuota Helminauhaa tuosta sovituskuvasta, erilaisuus näkyy paremmin. Tuo tän postauksen kuva tuo vahvemmin yhtymäkohtia mieleen kuin sovituskuva. Ja olet oikeassa, ei ne tosiaan niin samantyylisiä ole. :)

   Poista
  3. Kiitos kuitenkin kommentistasi, en olisi ilman sitä edes tiennyt tuosta toisesta helmi-aiheisesta kuosista :)

   Poista
  4. Mutta ou nou, katsohan mitä Verson puoti postasi aikajanalleen! :O

   Poista
  5. Huomasin sen melkein heti kun olivat julkaisseet. Kävin siellä kommentoimassakin. Kauheasti ei ole painokelvollista sanottavaa aiheesta, parempi siis olla hiljaa...

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Verson puodin kuosi on sellainen mikä on aikoinaan ollut esillä jo ompeluelämää-ryhmässä :) Eli vanha kuosi kyseessä. Ettei jäisi epäselvyyksiä. Minun mielestäni kaksi eri kuosia vaikka ompeluelämää-ryhmässä silloin julkaisinkin kuosini helminauha-nimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo ehtinyt "tasaantua" tämän asian suhteen ja onhan ne täysin eri henkisiä, vaikka samanlainen helminauha on tainnut molemmilla lähtökohtana ollakkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)