keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sadepäivän ompeluksia

Täällä vietetään kankaatonta elokuuta fb:n ompeluelämää-ryhmän inspiroimana. Ja koska uusia ei tässä kuussa tule, on oikein hyvä keskittyä vanhojen hankintojen tuhoamiseen. Ja tälläisiä niistä valmistui tällä kertaa.


Tunika tytölle, koko 98. Kaava on muokattu Ottobren Raide-trikoopaidasta. Mietin pitkään teenkö tähän tuplahihat vai en. Päätin sitten olla tekemättä. Kaapissa odottelee kasa ihania yksivärisiä interlockeja, niistä pitäisi tehdä pitkähihaisia syksyksi. Tänne alle kävisi pinkki, lime tai turkoosi, niin tai miksi ei ruskeakin, onhan nuo kantitkin ruskeat (näyttää kyllä aika mustilta kuvassa, mutta tummanruskeat ne on, kuvitelkaa :D).


Muuten samanlainen tunika kuin yllä, mutta tähän laitoin tuplahihat ja taskun. Tästä tuli aika hauska :) Sitten pitäisi varmasti tehdä parit joustisleggarit näiden kaveriksi syksyä ajatellen...

Blogin sivuosassa on jonkin aikaa keikkunut "mainos", eli lupailin hiljattain järjestää jotain pientä kivaa arvontaa kun lukijamäärä nousee kolminumeroiseksi. Mitä olette mieltä arvonnan palkinnosta, ommeltu juttu vai kangas/tarvike(ylläri)?


13 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo sweet days-tunika! Luulin olevani jo blogisi lukija, mutta enpä ollutkaan. Piti korjata tilanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Bloggeri varmaan sekoili, kyllä minä sinut muistan lukijana myös :)

      Poista
  2. Ihana tuo pitkähihainen! Hullun hyvä idea yhdistää nuo raidat tuohon kuosiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on mielestäni jopa herkumpi livenä, sävyt ei ihan pääse oikeuksiinsa kuvissa.

      Poista
  3. Ihana tuplahihatunika, minulla moinen kankaiden valinnassa ja rohkeudenkeräysvaiheessa kun epäilyttää tuon kainalon kohta ;) Tosin aivan ihania ovat molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mikä siinä kainalossa epäilyttää? Ihan samoin sen teen kuin tavallisessa yksinkertaisessakin paidassa :) Ja näistä trikoista tehdessä siitä ei tule edes paksua, jos se epäilyttää :) Jos ei ole aikeissa tehdä tuollaista puhvihihaa tuosta lyhyestä hihasta, voi sen jatkohihan ommella kiinni lyhyeen hihansuuhun. Ikäänkuin vain feikkituplahiha :)

      Poista
    2. Kiitos tässä sain vastaukset epäilyttäviin asioihin joten kankaita leikkaamaan :)

      Poista
  4. Tosi kivan näköinen tuo tuplahihatunika! Ihanan pirteä syksyyn ja talveen.

    VastaaPoista
  5. Olin ihan unohtanut koko tuplahihat! Kiitti vinkistä, voisi tehdä näitäkin vaihteeksi. Kauniit mekot! :)

    VastaaPoista
  6. Heippa, onko sulla nuo hihat alasaumastaan kiinni toisissaan? Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kyllä ne on kiinni toisissaan. Eli paita kasataan käytännössä samoin, kun tavallinenkin, ommellaan vaan kaksi hihaa yhtä aikaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)