sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Elossa ollaan

Blogissa on vietetty hiljaiseloa vajaa pari kuukautta. Niin myös ompelukämpässä. Syy hiljaisuuteen on lokakuun lopussa syntynyt Pikkuveli. Isosisko ja Pikkuveli ovat pitäneet tämän Äiteen kiireisenä ihan arkisissa asioissa, jotka eivät liity ompeluun millään tavalla.

Aina silloin tällöin olen kuitenkin Pikkuveljen nukkuessa ottanut asiakseni koittaa saada kesken jääneitä ompeluksia valmiiksi. Niitä jäi kesken jonkin verran, kun Pikkuveli päättikin tulla kolmisen viikkoa ennenaikojaan.

Tässä yksi kietaisubody, koko 50 (nyt kyllä jo valmiiksi pieni...) Kaava skl 4/06. Peuratrikoo jemmajemma, jota säilöin ja silittelin ja viimein kun olin sen leikellyt tähän, siitä tuli uusi erä myyntiin :D No nyt sitä on jemmassa lisää ;)Toinen kietaisubody samalla kaavalla kun ylempi, koko 68. Housut Ottobre Little Houses, koko 62. Leppisjersey on ikasyrin salaisesta paketista. Minulla on viha-rakkaussuhde tuohon kyseiseen trikooseen. Alkuun en voinut sietää sitä, nyt tykkään ja haluaisin muitankin värejä, vihreää etenkin :) Turkoosi on muuten hyvä väri sekä tytölle että pojalle, tämä body on mielestäni selkeästi poikainen kun taas tämä samasta trikoosta tehty Dreamland-tunika selkeästit tytölle :)Vino pino housuja. Vasemmalta oikealle: Little Houses, koko 62 (Ottobre 1/12),  City Mouse, koko 68 (Ottobre 4/11), Saimi, koko 92 (Ottobre 1/09) ja City Mouse, koko 92. Hauska miten on eroa 92:lla ja 92:lla eri malleissa :DNiin ja tulihan tuossa joulukuun alussa vuosi täyteen blogin pitäjänäkin :) Kiitos kaikille lukijoille ja vierailijoille kuluneesta vuodesta :)


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)