maanantai 20. helmikuuta 2012

Verta, hikeä ja silitysraudan polttamia...

Olipa taas taistelu. Nimittäin huppuliivarin ompelu. Ompelukoneesta loppui tehot jo alkuun kun kanttasin mekon taskunsuita. Koneen moottori huusi kuin viimmeisiään, eikä liikkunut mihinkään. Koneen huutaessa mietin jo, että käsinompeluksiko tämä nyt menee... Epätoivo iski useaan otteeseen ja tuskan hiki otsalla pakersin taskun kasaan ja paikoilleen, ja purin pois moneen kertaan. Ja poltin käteni silitysrautaankin ihan huolella jossain välissä, huoh, mikä projekti... Mutta se on nyt valmis, ei ehkä ihan täydellinen, mutta tämän päivän tuskan jälkeen saa luvan kelvata :D
Aiemmin tein vastaavan liivarin keltaisesta apila-joustofroteesta, mutta se jäi henkarille roikkumaan kun ei ollut mitään minkä kanssa sitä olisi voinut käyttää. Se lähtee tänään uudelle omistajalleen :) Kuva kuitenkin muistona ja kangasta vielä jemmassa :)
Sitten saisi ilmeisesti alkaa jo suunnitella kesävaatteita ja niiden tekoa :) Ja laittaa kirsikkatomaattien siemenet itämään. Mitähän muuta sitä esikasvattelisi kesäksi? Nam nam :)

1 kommentti:

  1. Voi tuo keltaisesta apilasta tehty on ihana=) Mun blogissa olis sulle jotain=)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)