torstai 7. helmikuuta 2013

Kiskis Kisuliini

Pikku poitsu kasvaa sillä vauhdilla, että sai isältään jo lempinimen "Iso E". No reilu 7kg patukkahan tuo 3,5kk jo on, että ei lempinimi ihan tuulesta ole tempaistu :D Tein Iso E:lle testibodyn Ottobren Kisuliini-kaavalla (Ob 6/12) , kokoa 68. Ikään kuin muka vähä suuremman, että menee pitkään... juuh :D No teen seuraavat sitten jo 74 kokoa. Ehdin kyllä leikata jo toisenkin 68 kokoisen kun näytti muka niin suurelta, mutta kapeana mallina napakasta trikoosta tehtynä olikin vähän hankala pukea, eikä sitä toivottua kasvunvaraakaan kyllä ollut kuin hihojen pituudessa. Miehustakangas on Lillestoff:in ja ruskea-valkoraidalliset hihat Znokin trikoota.


Kasvaahan se neitikin. Alkaa paitojen hihat olla lyhyitä. Siispä luottokaavalla (Toy Dog, Ob 6/11) peruspaita seuraavassa koossa aivan ihanasta, myöskin Lillestoff:in trikoosta. Lillestoff on kyllä tämän hetken ehdoton suosikkini kangasvalmistajana, aivan ihania kuoseja <3 Enkä saa tästä mitään mainospalkkiota :D


Nyt kun katson kuvana tuota paitaa, niin huomaan, että olen aiemmin tainnut sittenkin pienentää pääntietä jonkin verran... Nooh, eiköhän tuokin asiansa aja :) Niskasta puuttuu merkki ja kokolappu, varastoistani ei löytynytkään 98 kokoa lainkaan (eikä muuten mitään muutakaan 92 koon jälkeen, eli jälleen pitää jotain laittaa tilaukseen ja samoilla posteillahan tulee sitten muutakin... :D)

Laitoin juuri uuden saumurin tilaukseen, Bernina 1150MDA:n. Vanhalla saumurilla ei huvittaisi enää ommella kun parempaa on luvassa, mutta jostain syystä nyt ompeluttaa niin kovasti, että taidan joutua vanhalla vielä ajelemaan. Jäähyväisajot ainakin :)